درباره گرافیست | بررسی شغل، میزان حقوق و شرایط استخدام
با توجه به اهمیت المان های بصری، شغل گرافیست ها در دنیای امروزی اهمیتی دو چندان پیدا کرده است و آشنایی با آن اهمیت زیادی برای علاقمندان دارد.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
گرافیست کیست؟ طراحی گرافیک و دیزاین امروزه به یکی از مطرح ترین شاخه های کاری هنر تبدیل شده است. این موضع نشان دهنده میزان گستردگی حوزه کاری گرافیک بوده و همچنین اهمیت آن را بیان میکند. حال سوال اینجاست که گرافیست ها دقیقا چه کسانی هستند و طراحی گرافیک به چه کاری گفته میشود؟
فهرست مطالب
1- مقدمه ای در مورد شغل گرافیست
2- تفاوت گرافیست، موشن گرافیست و انیماتور
3- تحصیلات گرافیست
4- شرایط استخدام برای گرافیست و شرایط محیط کار
5- میزان حقوق یک طراح گرافیک
6- موفق ترین گرافیست ها را بشناسید
7- راهنمای تبدیل شدن به یک گرافیست حرفه ای
پیشگفتار
گرافیست به افرادی گفته میشود که وظیفه آنها، بیان بصری است! یعنی آنها با استفاده از عناصر جذاب تصویری میتوانند حرف های زیادی بزنند و مفاهیم زیادی را به بیننده منتقل کنند. تقریبا در تمام صنایع و کسب و کارها میتوان رد پای فعالیتشان را پیدا کرد. از آنها به ویژه برای طراحی انواع تبلیغات کمک میگیرند اما دامنه فعالیتشان بسیار وسیع تر از صرفا طراحی تبلیغاتی است. در ادامه قصد داریم بیشتر با شغل گرافیست ها آشنا شویم. همچنین میخواهیم ببینیم چطور میتوانیم یک گرافیست حرفه ای شویم و کار خود را به عنوان یک طراح عالی، شروع کنیم.
مقدمه ای در مورد شغل گرافیست
شغل گرافیست ها، یک حرفه هنری و خلاقانه است که شامل طراحی گرافیک و ایجاد ارتباط بین مفاهیم و ایده ها از طریق تصاویر و المان های بصری میشود. آنها با استفاده از نرم افزارهای مختلف طراحی مانند فتوشاپ، ایندیزاین و... طرح های گوناگون را برای تبلیغات، وب سایت ها، لوگوها و موارد دیگر ایجاد میکنند. در کل فعالیت در این شغل نیازمند کسب توانمندی در شاخه های هنری، داشتن دید خلاقانه و تسلط بر فنون طراحی و دیزاین است.
تفاوت گرافیست، موشن گرافیست و انیماتور
یک اشتباه رایج که برای بسیاری از گرافیست ها کلافه کننده است، مواجهه با افرادی است که شغل طراحی گرافیک را با سایر فعالیت هایی مانند موشن گرافیک یا انیماتوری اشتباه میگیرند. این در حالی است که تفاوت های مهمی بین این سه وجود دارد.
این که خیلی از افراد این سه حوزه کاری را یکسان میدانند سبب شده تا توقعات اشتباهی برای استخدام متخصصان آنها به وجود بیاید. در بسیاری از مواقع افرادی پیدا میشوند که به دو حوزه دیگر نیز تسلط داشته باشند. ممکن است یک گرافیست هم بتواند استاپ موشن بسازد، اما همچنان باید این مشاغل را جداگانه و با ویژگی های خاص خود بشناسیم. گرافیست، موشن گرافیست و انیماتور هر کدام نقش ها و مهارت های خاص خود را در حوزه های گرافیک دارند که در ادامه معرفی میشوند.
- وظایف گرافیست
وظیفه اصلی گرافیست ها طراحی المان های بصری ثابت مانند لوگو، پوستر، کتاب و انواع موارد چاپی است. ابزارهای مورد استفاده آنها نیز به طور کلی شامل نرم افزارهای طراحی گرافیک مانند Photoshop، Illustrator و InDesign میشود.
- موشن گرافیست
وظیفه اصلی هر موشن گرافیست، ایجاد حرکت در المان های بصری با استفاده از تصاویر متحرک یا ویدیو است. آنها از نرم افزارهای انیمیشن و موشن گرافیک مانند Adobe After Effects، Cinema 4D و Blender استفاده میکنند.
- انیماتور
انیماتور به افرادی گفته میشود که وظیفه ساخت انیمیشن های کامل با حرکت دادن شخصیت ها یا اشیاء را بر عهده دارند. ابزارهای مورد استفاده آنها شامل نرم افزارهای انیمیشن سازی مانند Toon Boom و Adobe Animate میشود.
هر کدام از این مشاغل نیازمند مهارت های خاص خود و کسب تجربه در زمینه های مشخصی است هر چند که همگی در ایجاد یک تجربه بصری جذاب و اثرگذار، نقش مهمی دارند.
تحصیلات گرافیست
گرافیک معمولا شامل انواع متنوعی از رشته های تحصیلی میشود که بسته به گرایش ها و همچنین اهداف شخصی هر فرد، میتوان بین آنها انتخاب کرد. به طور کلی بیشتر این افراد حداقل دارای یکی از موارد زیر به عنوان مدرک تحصیلی هستند:
دیپلم یا مدرک معادل: بسیاری از گرافیست ها با داشتن دیپلم یا مدرک معادل، وارد این حوزه و میشوند. افراد زیادی که در فضای آکادمیک به تحصیل در رشته گرافیک نپرداخته اند اما به این حوزه کاری علاقه دارند، سعی میکنند مهارت های خود را از طریق دوره ها و آموزش های آنلاین تقویت کرده و به این صورت وارد بازار کار شوند.
کاردانی: برخی افراد ممکن است دارای کاردانی طراحی گرافیک، هنرهای تجسمی و یا حوزه های مشابه باشند.
لیسانس یا فوق لیسانس: برخی برای تقویت مهارت های خود و دستیابی به شغل های تخصصی تر ممکن است در زمینه هایی مانند طراحی صنعتی، هنرهای تجسمی و یا گرافیک دیجیتال لیسانس یا فوق لیسانس بگیرند.
هرچند که تحصیلات اهمیت زیادی دارد اما در این حوزه کاری علاوه بر داشتن تحصیلات و مدرک آکادمیک، داشتن نمونه کارهای با کیفیت و ارائه تجربه عملی نیز نقش بسیار مهمی در توسعه و شناخته شدن یک گرافیست ایفا میکنند. در واقع صرفا این که در این رشته تحصیل کرده باشید کافی نیست، بلکه لازم است مهارت و دانش خود را با ارائه موارد این چنینی ثابت کنید.
شرایط استخدام برای گرافیست و شرایط محیط کار
شرایط استخدام گرافیست شامل موارد متنوعی میشود اما برخی از موارد معمول عبارتند از:
تحصیلات و مهارت های گرافیست:
1. داشتن تحصیلات مرتبط با طراحی گرافیک، رشته موشن گرافیک یا حوزه های مشابه.
2. مهارت در استفاده از نرم افزارهای طراحی گرافیک مانند Adobe Creative Suite.
3. توانایی طراحی لوگو، پوستر و المان های بصری دیگر.
تجربه کاری گرافیست:
1. تجربه کاری در زمینه گرافیک و طراحی.
2. ارائه نمونه کار یا پروژه های قبلی که نشان دهنده توانایی ها و سبک طراحی فرد است.
دانش فنی گرافیست:
1. آگاهی از تازه ترین تکنولوژی ها و روندهای طراحی گرافیک.
2. درک اصول طراحی و قوانین موشن گرافیک، آشنایی با اصطلاحات موشن گرافیک، آشنایی با انواع سبک موشن گرافیک و استفاده از عناصر بصری.
مهارت های ارتباطی:
1. توانایی برقراری ارتباط موثر با تیم و مشتریان.
2. قابلیت درک نیازهای مشتری و تبادل ایده ها با تیم.
شرایط محیط کار نیز به طور کلی شامل تجهیزات و نرم افزارها، تیم کاری، زمان کاری و امکان کار بر روی پروژه های چالش بر انگیز و خلاقانه میشود. این نکته را در نظر داشته باشید که موارد گفته شده کلی بوده و شرایط استخدام و محیط کاری ممکن است بسته به نوع شرکت یا صنعت مورد نظر تغییر کند.
میزان حقوق یک طراح گرافیک
حقوق یک طراح گرافیست و سایر مشاغل موشن گرافیک بسته به عوامل متعددی از جمله مکان جغرافیایی، سابقه کار، تحصیلات، اندازه شرکت، و نوع صنعت ممکن است متغیر باشد. در شهرها و مناطقی با هزینه زندگی بالا، حقوق معمولا بیشتر است. همچنین افراد با سابقه کاری بالا معمولا حقوق بیشتری هم دریافت میکنند. در استخدام طراح موشن گرافیک یا گرافیست داشتن مدرک تحصیلی بالاتر ممکن است به افزایش حقوق کمک کند و در شرکت های بزرگتر با منابع بیشتر، حقوق معمولا بیشتر است. داشتن تخصص های خاص و مهارت های جدید نیز منجر به افزایش حقوق خواهد شد.
موفق ترین گرافیست ها را بشناسید
از بهترین روش ها برای آشنایی با یک حوزه کاری، شناخت افراد مطرح در آن صنعت است. برای این کار میتوانید سری به برخی شبکه های اجتماعی مانند لینکدین یا اینستاگرام بزنید. شرکت در گردهمایی های افراد فعال در این حوزه نیز تاثیر بسیاری روی برقراری ارتباط با گرافیست های موفق خواهد داشت.
راهنمای تبدیل شدن به یک گرافیست حرفه ای
برای تبدیل شدن به یک گرافیست حرفه ای میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:
آموزش و تحصیل: دریافت تحصیلات مرتبط با طراحی گرافیک مانند دوره های دانشگاهی یا دوره های حرفه ای.
آشنایی با نرم افزارها: کسب مهارت در استفاده از نرم افزارهای گرافیکی مانند Adobe Photoshop، Illustrator و InDesign.
ساخت نمونه کار: ایجاد پروژه ها و نمونه کارهایی که نشان دهنده توانمندی ها و سبک کاری شماست.
توسعه مهارت های خود: پیشرفت در تکنیک های طراحی و دنیای جدید فناوری و نرم افزار
شرکت در دوره ها و کارگاه ها: حضور در دوره ها و کارگاه های آموزشی برای بروزرسانی مهارت ها و یادگیری تکنیک های جدید.
مراحل یادگیری طراحی گرافیک
استفاده از پیشنهادات و بازخورد ها: ارتقاء سطح کاری خود با درخواست بازخورد از افراد ماهر و حرفه ای در حوزه گرافیک.
شبکه سازی: حضور در جوامع حرفه ای و افزایش ارتباطات و شبکه سازی.
استارت از پروژه های کوچک: شروع با پروژه های کوچک و آشنایی با مراحل کاری و تجربه عملی.
نکته اینجاست که بدانید حرفه ای شدن یک شبه اتفاق نخواهد افتاد و با پیشرفت تدریجی و تلاش مستمر میتوانید به تدریج به یک گرافیست خوب تبدیل شوید.
کلام پایانی
کار کردن به عنوان گرافیست و دریافت سفارش تولید محتوا گرافیکی برای کسانی که به این حوزه کاری علاقه دارند هر روز شامل چالش های جدیدی خواهد بود که خلاقیت آنها را تحریک میکند. اگر شما هم دوست دارید روزی به عنوان طراح گرافیک مشغول به کار شوید و به درآمد فریلنسر موشن گرافیک یا طراحی گرافیک برسید، لازم است مواردی که به آنها اشاره شد را در نظر داشته باشید تا بیشترین بازدهی را از پروسه یادگیری و مهارت آموزی داشته باشید. داشتن دانش کافی در مورد دیجیتال مارکتینگ و این که سئو چیست نیز برای شما مشابه هر کسب و کار مرتبط با دنیای دیجیتالی، مفید واقع خواهد شد.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید