تاریخچه ی موشن گرافیک، تعریف و نمونه
در این محتوا قصد داریم تا درباره ی تاریخچه ی موشن گرافیک با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید:
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
تاریخچه ی موشن گرافیک، موضوع اصلی این مقاله است. ما در این مقاله به بررسی تاریخچه ی موشن گرافیک و به طور کلی رشته ی موشن گرافیک در دنیای دیجیتال مارکتینگ می پردازیم. دانستن تاریخچه ی موشن گرافیک، شما را بیشتر با آن و همچنین انواع سبک ها و کاربردهای آن، آشنا می سازد. همچنین در این مقاله، موارد زیر نیز مورد بررسی قرار می گیرند:
1- هدف استفاده از موشن گرافیک چیست؟
2- تاریخچه ی گرافیک متحرک
3- نحوه ی ایجاد گرافیک متحرک
4- اصول اولیه ی موشن گرافیک
5- سؤالات متداول
6- کلام آخر
تاریخچه ی گرافیک متحرک
ما در این قسمت مقاله به بررسی تاریخچه ی موشن گرافیک می پردازیم. قبل از به وجود آمدن حرفه ی موشن گرافیک، بخش های مختلف طراحی گرافیکی در قالب های فلت و غیر متحرک به کار می رفتند. رشته ی موشن گرافیک با پیشرفت کردن سینما به خصوص در زمینه ی طراحی تیتراژ، ظهور کرد. رشته ی موشن گرافیک در دهه ی 1940 پدید آمد. موشن گرافیک به اصطلاح رشته ای بود که در آن، بازی با کلمات و عناصر گرافیکی انجام می شد. تکامل پیشرفت فناوری و موشن گرافیک با یکدیگر گره خورده است. امروزه موشن گرافی در اکثر مشاغل و اکثر فضاها به چشم می خورد؛ مانند: تلویزیون، بیلبوردها، وب سایت ها و....
هدف استفاده از موشن گرافیک چیست؟
موارد کاربرد و مزایای موشن گرافیک بسیار زیادند. امروزه برای پیشبرد اهداف شغل و معرفی محصولات در بازاریابی دیجیتالی، موشن گرافیک حرف اول را می زند. موشن گرافیک ها معمولاً برای شناساندن برندها و یا معرفی محصولات کاربرد دارند. البته، تاریخچه ی موشن گرافیک نشان می دهد که این رشته از ابتدا در تولید محتواهای ویدئویی جذاب، رتبه ی نخست را کسب کرده بود. دلیل این امر نیز این بود که دسترسی به موشن گرافیک ها، محدود به مکان و زمان نبوده و نمی باشد. همچنین روش سفارش تولید محتوا به سبک موشن گرافیک، باعث صرفه جویی در هزینه های امور تبلیغاتی و معرفی کسب و کارها نیز می شود. یکی دیگر از مزایا و اهداف اصلی تولید محتوا به کمک موشن گرافیک، برقراری ارتباط بین صاحبان کسب و کارها و مشتریان آن ها می باشد.
این ارتباط مفید و سازنده نیز به نوبه ی خود، باعث افزایش میزان بازدهی و سود دهی یک برند می شود. استفاده کردن از موشن گرافیک، یکی از بهترین راه ها برای به اشتراک گذاشتن محتواها می باشد. موشن گرافیک ها با ترکیب تصاویر و صداها، جلوه ی بصری جذابی را به وجود می آورند که این جلوه ی بصری، باعث جذب مخاطبان بیشتر و در نهایت افزایش میزان بازدهی می شود. مهم ترین مزیت و برتری موشن گرافیک این است که شما می توانید از موشن گرافی در تمام تکنیک های بازاریابی استفاده کنید. می توان گفت به عبارتی دیگر موشن گرافیک، برای تمام اهداف تجاری و بازاریابی در حیطه ی بازاریابی دیجیتالی، کاربرد دارد.
نحوه ی ایجاد گرافیک متحرک
برای ایجاد کردن یک گرافیک متحرک، بهتر است شما به عنوان یک طراح بر قوانین موشن گرافیک، تسلط کافی داشته باشید. ایجاد موشن گرافیک یا گرافیک متحرک از اصول و مراحلی پیروی می کند. دانستن این اصول و مراحل، برای کسانی که می خواهند به عنوان طراح گرافیکی فعالیت کنند، امری ضروری تلقی می شود. ما در این قسمت مقاله به بررسی مراحل و نکات مربوط به ساخت گرافیک متحرک می پردازیم:
1- مشخص کردن و تعیین مفهوم و موضوع اولیه
2- تعیین سبک و رنگ های مورد استفاده در موشن گرافی
3- تعیین کاراکترهای موشن گرافیک متناسب با موضوع مورد نظر
4- انتخاب درست جلوه های صوتی و تصویری
5- مشخص کردن هدف تولید یک موشن گرافیک خاص
6- تعیین بازار هدف یا مخاطبان محتوای ویدئویی.
موارد بالا، تنها بخشی از اصول و نکاتی هستند که هر طراح گرافیکی، باید آن ها را مد نظر قرار دهد. ما در ادامه، مراحل ساخت گرافیک متحرک را بیان می کنیم:
-
شما به عنوان یک طراح گرافیکی قبل از شروع کردن به ساخت موشن گرافیک، باید از خود بپرسید که این موشن گرافیک را برای چه کسانی طراحی می کنید؟
-
بهتر است قبل از شروع به کار طراحی گرافیکی، اصول پایه و ابتدایی گرافیکی را بیاموزید.
-
باید مشخص کنید که قصد انتقال چه مفهوم و اهدافی را به کمک یک محتوای ویدئویی خاص دارید؟
-
محدوده و بازه ی زمانی مشخصی را جهت ساخت موشن گرافیک در نظر بگیرید.
-
سعی کنید بر چند نوع مختلف از نرم افزارهای طراحی موشن گرافیک، تسلط داشته باشید.
اصول اولیه ی موشن گرافیک
برای این که بتوانید به عنوان یک موشن گرافیست حرفه ای مشغول به کار شوید، باید با اصطلاحات موشن گرافیک و همچنین اصول آن، آشنایی داشته باشید. نکات و اصول عمومی و مهمی که باید در موشن گرافی در نظر بگیرید به شرح زیر هستند:
-
اعمال کردن زبان تصویری: زبان تصویری به معنای این اصل است که شما در طراحی یک موشن گرافیک با عواملی مانند: صدا، تصاویر مختلف و موسیقی در ارتباط هستید. همه ی این عوامل به نحوی، شخصیت شما را نشان می دهند؛ بنا بر این باید در به کار بردن درست و مناسب این موارد، دقت کافی را به خرج دهید.
-
انجام ندادن کار یا طراحی وقتی که شک دارید: اگر زمان یا بودجه ی محدودی دارید، خود را تحت فشار اضافی قرار ندهید. بهتر است یک موشن گرافیست به نمایش دادن یک مفهوم ساده بپردازد به جای این که محصولی بزرگ اما بی کیفیت ارائه دهد.
-
شناسایی اهداف خود: سعی کنید از همان ابتدای کار، هدف خود از طراحی موشن گرافیک مورد نظرتان را مشخص کنید. بهتر است بدانید که با انجام دادن یک پروژه ی مشخص، می خواهید چه چیزی را به دست بیاورید. مشخص کردن اهداف، تمام تصمیمات خلاقانه را در طول مسیر طراحی، تحت تأثیر قرار می دهد.
-
پاسخ دادن به پرسش هایی مانند پرسش های زیر به کمک سایر اعضا و همکاران:
1- محدوده ی فعالیت شما، شامل چه چیزهایی می شود؟
2- احساس مردم بعد از مشاهده کردن ویدئو به چه صورت خواهد بود؟
3- کدام سطح هوشیاری مورد نظر شما بوده است؟
سایر اصول مهم در ساخت موشن گرافیک
• طراحی و انیمیشن را از همان ابتدا، وارد روند کاری خود کنید: طراحی و انیمیشن برای ساخت یک موشن گرافیک، عناصری جدا ناپذیر به شمار می روند. طبق این نکته، بهتر است انیماتورها و موشن گرافیست ها از همان ابتدای کار با یکدیگر همکاری و هم فکری داشته باشند.
• بها دادن به همه به اندازه ی یکسان: دیدگاه و نظرات همه ی همکاران و اعضای گروه طراحی، باید مد نظر قرار بگیرد. نباید به هیچ یک از افراد گروه طراحی بی احترامی یا بی توجهی شود.
• آگاه بودن از مفاهیم زیر:
1- لحن
2- هدف
3- روایت یا پیام
4- توزیع (بعد از اجرا شدن موشن گرافیک)
-
دانستن محدوده ی زمانی خود: توجه کردن به زمان و زمان بندی مناسب، نقش مهمی در روند تولید و ساخت موشن گرافیک و همچنین برآورد هزینه ها دارد.
-
روایت کردن یک داستان: سعی کنید در مجموع، راوی یک روایت و داستان باشید و هدف خاصی را مد نظر قرار دهید. معمولاً موشن گرافیک خوب و با کیفیت، یک پیام خاص را به دیگران انتقال داده و یک طراح حرفه ای، باید از عناصر زیادی جهت حمایت کردن از همان پیام خاص، استفاده نماید.
-
تدوین بی رحمانه: سعی کنید در نوشتار و طراحی یک موشن گرافیک از زبان ساده ای استفاده کنید که برای همگان، قابل فهم باشد. سعی کنید سناریوی مد نظرتان را چند بار با صدای بلند بخوانید تا دریابید که این روایت در نظر مخاطبان، چگونه جلوه می کند.
-
صدا گذاری با احتیاط کامل: برای صدا گذاری مناسب، شما به عنوان یک طراح حرفه ای باید عواملی مانند: جنس، تن صدا، لحن، سن و سبک را مد نظر قرار دهید.
کلام آخر
ما در این مقاله به بررسی تاریخچه ی موشن گرافیک پرداختیم. دیدید که تاریخچه ی موشن گرافیک و همچنین نمود کنونی این حرفه، چه قدر درخشان و کاربردی بوده و هستند. همچنین طبق تاریخچه ی موشن گرافیک و بررسی این حرفه در بازار کار امروزی، می توانید دریابید که کسب درآمد از طریق این رشته، می تواند بازدهی و سود بسیار خوبی را رقم بزند. شما می توانید برای کار کردن به عنوان یک موشن گرافیست به سایت هایی مانند رایا مارکتینگ مراجعه نمایید. این مؤسسه، یکی از معتبرترین مؤسسات در زمینه ی استخدام طراح موشن گرافیک و تقبل انواع طراحی های گرافیکی می باشد. امیدواریم با خواندن این مقاله، توانسته باشید نکات و اصول طراحی موشن گرافیک را بیاموزید و در صورت علاقه، حرفه ی موشن گرافیک را دنبال کرده و به درآمد خوبی دست یابید.
سوالات متداول
-
یکی از مهم ترین عناصر هر موشن گرافیک خوب و با کیفیت، اطلاعات صحیح می باشد.
-
بهترین راه برای ارائه ایده های جدید در موشن گرافیک، جذب مشتریان تبدیل شده و بالا بردن میزان آگاهی تعریف می شود.
-
موشن گرافیک با ادغام تصاویر و صدا و همچنین تبدیل عکس ها به تصاویر و ویدئوهای متحرک، جلوه ی بصری جذابی را به وجود می آورد. همچنین ساخت موشن گرافیک ها در مقایسه با سایر سبک های تولید محتوای ویدئویی، آسان تر و راحت تر است.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید