تفاوت زیردامنه ها با subfolderها، تفاوت Rel Canonical با 301 قسمت اول
در این مقاله قصد داریم تفاوت های زیردامنه ها را با subfolderها را بیان کنیم
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
تخته سفید جمعه
Rel canonical: به آن لینک Canonical نیز گفته می شود یک عنصر HTML است که به Webmasterها کمک میکند تا از تکرار محتوا جلوگیری کنند. این کار از طریق مشخص کردن Canonical URL یک نسخه ی مورد قبول از صفحه ی وب انجام می شود و استفاده از آن موجب بهبود SEO سایت خواهد شد.
سوالاتی در مورد SEO مطرح شده است که بارها و بارها با آن برخورد کرده ایم و اغلب پذیرفتن پاسخی که دقیقاً درست نیست کار ساده ای می باشد. تخته سفید جمعه ی امروز، سه تا از این سوالات را در برخواهد گرفت:
1. زیربخشهای سایت من باید روی زیردامنه ها قرار داشته باشند یا subforlderها؟
2. برای تغییر جهت محتوایی که روی یک سایت جداگانه قرار دارد به سایت اصلی خودم باید از Rel canonical استفاده کنم یا 301؟
3. اینکه چند وب سایت دارم که همه لینکهایی برای برگشت به سایت اصلی ام دارند، برای SEO من مفید است یا نه؟
به عنوان منبع، ما اینجا تخته سفید جمعه را داریم:
طرفداران Moz چه طورند؟ خوش آمدید به یک نسخه ی دیگر از تخته سفید جمعه. این هفته ما قصد داریم در مورد ایجاد و سازماندهی محتوا، قرار گیری آن و قرار گیری لینک ها و به طور مشخص در مورد چیزهایی که بارها و بارها در مورد دنیای SEO مطرح شده، اما هنوز به نظر میرسه که برای خیلی از ما اینکه چه کسی عهده دار این فیلد باشد یک چالش محسوب می شود صحبت کنیم.
1. زیربخشهای سایت من باید روی زیردامنه ها قرار داشته باشند یا subforlderها؟
اولین سوالی که من قصد دارم به حل کردن آن بپردازم مربوط به زیردامنه ها و subfolder هاست، این موضوع بارها وبارها و بارها مطرح شده است. فکر می کنم یکی از دلایلی که این موضوع در سالهای اخیر زیاد مطرح شده، این است که، متاسفانه براساس برخی از اظهارات خود Googlerها، بر طبق یک نظریه که چندسال پیش توسط Matt Cuts مطرح شد، و یک نظریه ی دیگر که فکر می کنم یک یا دو سال پیش توسط John Mueller مطرح شد، که این نظر به این ترتیب بود: "هی Google تا کنون خیلی بهتر توانسته محتوایی را که روی زیردامنه ی یک دامنه ی اصلی قرار گرفته شناسایی کند و یا در بدست آوردن آن همکاری های لازم را انجام دهد و شما نباید از قرار دادن یک محتوا روی دو زیردامنه ی جدا از هم نگران باشید."
من مطمئن هستم که Google در رابطه با این موضوع گام های خیلی بلندی برداشته است اما همچنان این سوال در سالهای اخیر پاسخهای یکسانی داشته است، بیایید با هم به چند مثال بپردازیم.
شما سوال می کنید:" من محتوای خودم را باید روی زیردامنه قرار بدهم یا subfolder؟"
به نظرم زیردامنه ها جالب تر هستند چون خیلی وقتها از نظر تکنیکال موانع کمتری برای شما دارند لازم نیست که شما مهندس و یا برنامه نویسی را برای پرداختن به این موضوع و قرار دادن این محتویات روی زیردامنه ها، در نظر بگیرید. از دیدگاه عملیات تکنیکی هم، ممکن است یکسری کارها برای شما آسانتر باشند اما از دیدگاه SEO این کار می تواند خطرناک باشد. منظورم را به شما نشان خواهمه داد.
بگذارید این طور قضیه را بررسی کنیم، فرض کنید شما یک وبلاگ با این اسم: blog.yoursite.com دارید که آدرس URL آن این است: www.yoursite.com/blog . حالا ممکن است که موتورهای جستجو محتوایی که شما در اینجا دارید را واقعاً مثل همان محتواهایی بدانند که روی زیردامنه های جداگانه قرار می گیرند بنابراین همه لینکها، همه کاربران و سیگنال داده ی مصرفی همه ی سیگنالهای رتبه بندی شده را به عنوان یک مجموعه در نظر می گیرند که همین موضوع باعث می شود که شما هم از مزایای زیردامنه و هم از مزایای سایت بهره مند می شوید. اما کلمه ی کلیدی که اینجا بایستی به آن توجه داشته باشید این است: "ممکن است"
ما چندین بار این را تست کرده ایم که با Moz در ابتدا محتوا را روی یک زیردامنه قرار داده ایم و سپس آن را به دامنه ی اصلی انتقال دادیم. ما این کار را سه بار در دو سال گذشته انجام داده ایم و هر بار شاهد پیشرفت چشم گیری در رتبه بندی بوده ایم و در نمودار ترافیک جستجو هم طول و هم سر منحنی رو به افزایش بود البته ما فقط شاهد این موضوع نبودیم دیگران هم این پیشرفت را می دیدند بخصوص در دنیای Startup که قرار دادن blog.yourwebsite.com خیلی طرفدار دارد. بنابراین در نهایت همه محتوا را به subfolderها انتقال دادند و شاهد فواید رتبه بندی بودند.
اما این حرفها بیشتر در مورد مثال آخر بود که در چند ماه اخیر روی وبلاگ iwantmyname انجام شده است. Timo Reitnauer روی وبلاگ iwantmyname یک مقدار راجع به چگونگی انتقال محتوای واقعی خود از روی یک دامین اصلی به یک زیر دامنه که به طور معمول روشی نیست که به چشم ما آشنا باشد، صحبت کرده بود. اما وقتی دست به این کار زدند اصلاً نتیجه ی خوبی نداشت. شما می توانید گرف ترافیک آن را ببینید. او گرف ترافیک جستجوی گوگل خود را به نمایش گذاشته و تجزیه و تحلیل گوگل خود را نشان داده است. یک snapshot خیلی خوب از تمامی مراحل شامل: زمانی که آنها اقدام به انتقال کرده اند، اتفاقی که روی جستجوی آنها افتاد، چه مدت طول کشید که شرایط برای این محتوا بهتر شود، و غیره می شود. شرایط این محتوا درواقع هنوز بهبود پیدا نکرده است و الان حدود پنج یا شش ماه است که از آن انتقال می گذرد. پس این قضیه خیلی خیلی برای آنها ناامید کننده است به همین دلیل قصد دارند که محتوا را به محل قبلی برگردانند شاید هم تا الان این کار را انجام داده باشند.
اما این اتفاق بزرگی بود که این تکه محتوا در اخبار هکرها قرار گرفت. کاربران خیلی زیادی از Startup و دنیای تکنولوژی روی این محتوا نظر دادند و تجربه ی خود و نقطه نظرشان را در این مورد به اشتراک گذاشتند.
Bottom line در زیردامنه ها برای قرار دادن محتوا خطرناک محسوب می شوند. من و John به گفته ی Matt اعتقاد داریم که می گوید گوگل در این مسیر گامهایی را برداشته است. مشکل این است که آنها هنوز به اندازه ی کافی خوب نیستند و یا نمی توانند به اندازه کافی به آن فاکتور تکیه کنند، به همین دلیل subfolderها را ترجیح می دهند و به همین دلیل است که من اصرار دارم که همه باید محتوای خود را یا روی زیردامنه و یا روی دامنه ی اصلی و ترجیحاَ در داخل زیرپوشه ها قرار دهند. این روشی است که شما با آن می توانید قدرت و مزیتهای SEO خود را حداکثر برسانید. این یکی از تکنیکهای SEO است که چند سالی است که تغییری نکرده است.
ادامه در مقاله بعد
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید