مبانی لینک سازی چیست+ اهداف و نتایج لینک بیلدینگ
در این محتوا قصد داریم تا درباره ی این که لینک سازی چیست با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید:
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لینک سازی چیست و اهداف و نتایج ساختن لینک کدام اند؟ امروزه بسیاری از افراد در تلاش اند تا کسب و کار خودشان را از راه تبلیغات و همچنین تولید محتوا، رشد و گسترش داده و از این راه، برند یا محصولات و خدماتشان را به دیگران معرفی کنند. ساختن بک لینک، پروسه ای نیست که هر کسی بتواند آن را به راحتی انجام دهد. اگر شما نیز یک بازاریاب دیجیتالی یا دیجیتال مارکتر هستید و قصد دارید تا کسب و کاری را توسعه دهید، باید بدانید که لینک سازی چیست. لینک سازی به خصوص برای سئو اهمیت دارد.
فهرست مطالب:
اگر این سؤال که سئو چیست ذهنتان را درگیر ساخته است، باید بگوییم که منظور، همان رتبه بندی سایت است. اهمیت لینک بیلدینگ برای سئوی سایت، بدین معنا است که لینک سازی، سبب افزایش رتبه بندی یا همان بهینه سازی سئوی یک سایت خواهد شد. این امر، اهمیت لینک بیلدینگ را در دیجیتال مارکتینگ به وضوح نشان می دهد. شما باید این موضوع را به هنگام ثبت سفارش های تولید محتوا برای کسب و کارها مد نظر قرار دهید. ما در این مقاله، قصد داریم عناوینی را شرح دهیم تا شما بتوانید دریابید که لینک سازی چیست؟
منظور از لینک سازی چیست؟
همان طور که در ابتدای این مقاله گفتیم، ما قصد داریم پاسخ این سؤال که لینک سازی چیست را برایتان شرح دهیم. می توان گفت که لینک بیلدینگ یا همان لینک سازی به مجموعه اقداماتی گفته می شود که سبب بالا رفتن کیفیت و تعداد لینک های ورودی به یک سایت می شوند. شما می توانید به عنوان یک دیجیتال مارکتر به کمک لینک سازی، سئو و کیفیت یک سایت را بهبود بخشید. این امر به خصوص به هنگام سفارش تولید محتوا برای کسب و کارهای مختلف، حائز اهمیت است. چرا که لینک سازی، یکی از بهترین روش های بازاریابی دیجیتالی محسوب می شود. شما می توانید از طریق لینک سازی، رتبه بندی یک سایت را در موتورهای جست و جو بهبود بخشید. این امر، باعث بیشتر دیده شدن آن سایت و شناخته تر شدن آن سایت یا برند خواهد شد.
این امر به وضوح نشان می دهد که لینک بیلدینگ، یکی از قوی ترین تکنیک ها و روش های بازاریابی است که باعث شناساندن یک سایت یا برند به عموم مردم می شود. لینک سازی همچنین اقداماتی را در بر می گیرد که در مجموع، سبب افزایش یافتن ترافیک یک سایت و کسب کردن رتبه یا جایگاه برتر در فضاهایی مانند گوگل می شوند. وقتی که شخصی از طریق پلتفرم هایی همچون اینستاگرام، یوتیوب، توییتر و... اقدام به معرفی سایت خود می کند یا شما را به سایتی ارجاع می دهد؛ در واقع در حال استفاده کردن از تکنیک لینک بیلدینگ می باشد. لازم به ذکر است که هر چه شما بتوانید لینک های جذاب تر و حرفه ای تری را برای یک سایت طراحی کنید، میزان بازدید عموم از آن سایت بیشتر خواهد بود. این امر، باعث می شود که گوگل امتیاز برتر و ویژه ای را به چنین سایتی اختصاص دهد.
هدف از لینک بیلدینگ چیست؟
ما در بخش قبلی به پاسخ دهی به این سؤال که لینک سازی چیست پرداختیم. اکنون قصد داریم تا اهداف و مزایای لینک بیلدینگ را مورد بررسی قرار دهیم. لینک سازی، مزایای بسیار زیادی دارد و برای اهداف مختلفی انجام می شود. همچنین انواع مختلفی نیز دارد. بهتر است نکات و اصول مرتبط با مشاوره بازاریابی را بیاموزید تا بتوانید، بهترین نوع لینک دهی یا لینک بیلدینگ را برای کسب و کارهای مختلف انجام دهید. ما در ادامه به بررسی چند مورد از اهداف مختلف لینک سازی می پردازیم:
1- بهبود رتبه بندی:
یکی از اصلی ترین و مهم ترین اهداف لینک بیلدینگ، بهبود رتبه بندی یک سایت در صفحات مربوط به نتایج موتورهای جست و جویی مانند گوگل است. اگر شما به لینک سازی مؤثر و حرفه ای بپردازید، وب سایت های با کیفیتی به سایت مورد نظر شما راه پیدا می کنند. از این طریق موتورهای جست و جو، رتبه و جایگاه برتر و ویژه ای را برای سایتتان در نظر می گیرند.
2- ایجاد کردن اعتبار و اعتماد:
بهتر است بدانید که لینک سازی با افزایش رتبه ی سایتتان، سبب افزایش یافتن میزان اعتبار سایت و اعتبار صاحب آن نیز خواهد شد. همچنین شما نیز به عنوان کسی که به لینک سازی حرفه ای (Professional link building) پرداخته اید، مورد اعتماد واقع می شوید. لینک سازی مناسب، باعث می گردد که سایت شما به عنوان منبع اطلاعاتی معتبر در حوزه ی کاری تان شناخته شود. این امر نیز، سبب افزایش اعتبار و شناخته شدن یک سایت یا برند خواهد شد.
3- جذب کردن ترافیک و داده های هدفمند از سایت های دیگر:
اگر لینک سازی خوبی انجام دهید، افراد زیادی با کلیک کردن روی لینک شما وارد سایت مورد نظرتان شده و این امر، سبب افزایش نرخ تبدیل و تعامل خواهد شد.
انواع لینک سازی
همان طور که در بخش قبلی گفتیم، لینک سازی انواع مختلفی دارد. شیوه های لینک دهی یا به طور کلی لینک های بسیار متنوع و زیادی وجود دارند. ما در این قسمت به بررسی و معرفی برخی از انواع لینک بیلدینگ می پردازیم.
می توان گفت که به طور کلی لینک سازی به دو نوع تقسیم می شود:
1- داخلی: لینک سازی داخلی، شامل اقداماتی است که موجب برقراری ارتباطاتی هدفمند میان صفحات یک وب سایت می شوند.
2- خارجی: برای لینک سازی خارجی، باید از دامنه های دیگری به سایت مرجعتان لینک بدهید یا اصطلاحأ بک لینک بسازید. لازم به ذکر است که هر نوع بک لینکی مناسب نیست؛ بلکه شما باید بتوانید یک بک لینک موثر را طراحی کرده و بسازید.
حال که از بک لینک صحبت کردیم، شاید برایتان این سؤال پیش آمده باشد که اصلاً بک لینک چیست؟ می توان گفت که به طور کلی بک لینک، لینکی است که از یک سایت دیگر به سایت شما داده می شود. می توان به بیانی دیگر در تعریف بک لینک گفت که فرایند دریافت کردن یک لینک توسط یک سایت از سایت های دیگر را بک لینک سازی می نامند. بک لینک ها انواع مختلفی دارند و ما در ادامه، چند مورد از انواع بک لینک را برایتان ذکر کرده ایم:
-
بک لینک محتوایی
-
بک لینک از سایت های خبری
-
بک لینک شبکه های اجتماعی
-
بک لینک مرتبط با کلمات کلیدی و....
شما می توانید طبق اهداف یک سایت و همچنین طبق تشخیص خودتان به عنوان سازنده ی لینک، لینک سازی را به روش دلخواهتان انجام دهید. انتخاب هر کدام از روش های لینک سازی یا ساخت بک لینک، کاملاً به تشخیص شما بستگی دارد. اینکه بتوانید تشخیص دهید که چه نوع لینک سازی ، سبب بهبود یک وب سایت می شود.
تاثیر لینک سازی در کسب و کارهای مختلف
نمی توان در بازار کار امروزی این طور گفت که لینک سازی برای فلان کسب و کار، هیچ فایده یا مزیتی نداشته و هیچ گونه تأثیری روی آن نمی گذارد. امروزه تمامی حیطه های کاری یعنی تمامی مشاغل، باید به لینک بیلدینگ توجه زیادی کنند. دلیل این امر نیز، تأثیر لینک سازی در حیطه ی بازاریابی دیجیتالی و تبلیغات می باشد. شما می توانید از طریق لینک دهی، کسب و کار یا محصولات و خدماتتان را به دیگران معرفی کنید. برای مثال اگر صاحب یک فروشگاه لباس، کیف و کفش و مواردی از این قبیل هستید، می توانید ابتدا صفحه ای در یکی از شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، برای خودتان راه اندازی کنید. سپس با فعالیت حرفه ای و مداوم در این فضا، می توانید مخاطبان زیادی را جذب کرده و به تدریج، برای کسب و کارتان سایتی را نیز طراحی کنید.
بعد از طراحی سایت، شما می توانید به عنوان یک دیجیتال مارکتر، لینک سازی را به بهترین شکل انجام دهید. سپس مخاطبان این صفحه ی کاری را به سایت مذکور نیز ارجاع دهید. این امر، سبب افزایش ترافیک این سایت شده و رتبه بندی سایت را نسبت به سایت رقبای دیگر افزایش می دهد. می توان به طور خلاصه این گونه گفت که لینک سازی، منجر به سود دهی و افزایش اعتبار کسب و کارهای مختلف می شود. شما می توانید از طریق لینک سازی عمیق از مزایایی همچون برند سازی یا معرفی کردن برند و برقراری ارتباطات مثبت با سایر سایت های مرتبط نیز بهره مند شوید. لازم به ذکر است که در مقابل لینک سازی از نوع عمیق و مؤثر، لینک سازی شکسته وجود دارد. این لینک سازی شامل لینک هایی است که با کلیک کردن بر روی آن ها به صفحه ی مورد نظر دسترسی نیافته و در عوض با یک پیغام خطا مواجه خواهید شد.
نقش لینک سازی در سئو
ما در بخش های قبل نیز به این موضوع اشاره کردیم که مهم ترین مزیت و هدف لینک سازی، بهبود یافتن سئوی سایت یا همان رتبه بندی آن است. همچنین در تعریف این که لینک سازی چیست نیز به این موضوع اشاره کردیم که به طور کلی این فرایند، شامل اقداماتی است که رتبه بندی یا سئوی سایت را بهبود می بخشند. شما می توانید طبق اهداف یک کسب و کار، نوع لینک یا بک لینک مناسب برای آن را انتخاب کرده و از این طریق، رتبه بندی سایت آن کسب و کار را در موتورهای جست و جو بهبود بخشید.
امروزه سایت های زیادی وجود دارند که به صورت رایگان، انواع لیست بک لینک را در اختیارتان قرار می دهند. شما می توانید به راحتی با مراجعه کردن به این گونه سایت ها، بک لینک مورد نظرتان را انتخاب کرده و از آن برای بهبود رتبه بندی و کیفیت سایتتان، استفاده نمایید. برای مثال، بک لینک متنی یکی از بک لینک هایی است که امروزه بسیاری از کسب و کارها برای لینک دهی از آن استفاده می کنند.
لینک سازی عمیق؛ کلام آخر
ما در این مقاله به بررسی این که لینک سازی چیست و چه مزایا و کاربردهایی دارد پرداختیم. شما با بررسی این موضوع که لینک سازی چیست به اهمیت آن در موضوع مهمی مانند بازاریابی دیجیتالی و به خصوص نقش لینک بیلدینگ در بهبود سئوی سایت ها پی بردید. متوجه شدید که امروزه تمام کسب و کارها برای گسترش و رشد حیطه ی کاری خودشان و همچنین برای بهتر و بیشتر شناخته شدن، نیاز دارند که لینک سازی انجام دهند. این امر، نشان دهنده ی اهمیت کار شما یعنی لینک بیلدینگ به عنوان یک دیجیتال مارکتر است. امیدواریم نکات و مطالب این مقاله، برایتان مفید و کاربردی بوده باشند. صمیمانه از همراهی شما تا پایان این مقاله، سپاس گزاریم.
سوالات متداول
-
بله. وب سایت هایی همچون سرویس های وبلاگ دهی، سایت سازهای رایگان و وب سایت های پروفایلی و مواردی از این قبیل، بک لینک های رایگانی را در اختیارتان قرار می دهند.
-
نمی توان به این سؤال، پاسخ دقیقی داد؛ ولی معمولا سایت های گوگلی که در 10 رتبه ی نخست جای دارند، به طور میانگین بیشتر از دو سال عمر می کنند.
-
خیر. لینک سازی به معنای لینک دادن یک صفحه ی سایت به صفحه ی دیگر سایت می باشد. این در حالی است که بک لینک سازی، شامل انجام اقداماتی جهت دریافت بک لینک از سایت های دیگر است.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید