آموزش سئو از پایه و آموزش فشرده سازی کدها و فایل ها در سایت
یک بخش مهم در آموزش سئو از پایه فشرده سازی کدها و فایلهای سایت است. این تکنیک تاثیر زیادی بر افزایش ترافیک بازدیدکنندگان و درآمد سایت دارد.
برای سفارش آنلاین سئوی پایه کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پایه ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
آموزش سئو از پایه و تسلط بر اصول آن برای موفقیت در افزایش ترافیک وب سایت و کسب درآمد ضروری است. در عصر دیجیتال امروز چندین میلیون وب سایت وجود دارد که برای جذب بازدیدکنندگان در حال رقابت هستند. کارآفرینان و صاحبان مشاغل که میخواهند وب سایت خود را با کمترین هزینه در صدر نتایج صفحات جستجو قرار دهند باید اصول این کار را یاد بگیرند. همچنین بازاریابان، مدیران تبلیغات، نویسندگان محتوا و هر کسی که به طراحی وب سایت علاقه مند است نباید یادگیری این موضوعات را نادیده بگیرد.
در آموزش سئو از پایه، بهینه سازی وب سایت و چگونگی اجرای استراتژیهای آن را مورد بحث قرار میگیرد. مواردی مانند اطلاع رسانی درباره محصول، افزایش ترافیک وب سایت، آگاهی از برند، کسب درآمد، کاهش هزینههای وب سایت، درک بهتر مخاطب از محتوا و برخی موضوعات دیگر موجب میشوند تا افراد آموزش سئو از پایه را جدی بگیرند.
تکنیکهای زیادی در سئو مطرح میشود، یکی از این تکنیکها فشرده سازی محتوای وب سایت است. فشرده سازی کدها و فایلها یک عامل مهم برای به دست آوردن ترافیک جستجو میباشد و به افزایش سرعت بارگذاری محتوا کمک میکند. در ادامه این مقاله فشرده سازی محتوا و نقش آن در بهینه سازی وب سایت بیان شده است.
مراحل فشرده سازی فایلهای وب سایت
فشرده سازی فایلهای وب سایت یک راه بسیار فوق العاده برای افزایش رتبه در موتورهای جستجو است. فشرده سازی معمولا در سه مرحله انجام میگیرد. در بخش اول فایلهای با فرمت خاص فشرده میشوند و در بخش دوم یک رمزگذاری عمومی در سطح HTTPS صورت میگیرد. در نهایت فشرده سازی در سطح اتصال(بین دو گره از یک اتصال HTTPS) رخ میدهد.
اهمیت فشرده سازی فایلهای وب سایت
در آموزش سئو از پایه افراد باید به پاسخ برخی پرسش ها برسند. به عنوان مثال این که چرا باید کد و فایلهای وب سایت را فشرده کرد؟ آیا سرعت وب سایت با فشرده سازی متن، ویدیوها و تصاویر افزیش مییابد؟ این تکنیک بهینه سازی وب سایت چگونه هزینه هاست (Host) را کاهش میدهد؟ اگر محتوای وب سایت سریعتر بارگذاری شود، تجربه کاربری بهتری خواهد داشت.
بدین ترتیب تاثیر مثبتی هم بر شاخصهای عملکرد مانند نرخ پرش، نرخ تبدیل، مدت زمان بازدید از صفحات و سایر موارد دارد. افزایش نرخ تبدیل یکی از موارد مهمی است که نشانگر موفقیت در فروش و تجارت الکترونیک میباشد. به عنوان مثال طبق تحقیقات انجام شده تاخیر بارگذاری محتوا میتواند حدود 1 درصد فروش وب سایت بزرگ آمازون را کاهش دهد.
بر این اساس پیش بینی میشود که آمازون در یک سال مالی حدود 250 میلیون دلار ضرر کند. این اعداد اهمیت سرعت بارگذاری وب سایت و فشرده سازی فایلهای آن را نشان میدهند.همچنین طبق نتایج یکی از مطالعات مربوط به رابطه درصد کاهش فروش با تاخیر در زمان دانلود محتوا، هر یک ثانیه تاخیر در بارگذاری وب سایت 11 درصد از تعداد بازدیدکنندگان میکاهد و 7 درصد میزان فروش را کمتر میکند.
درباره رضایت مشتریان هم به این نتیجه رسیدهاند که هر یک ثانیه تاخیر در لود شدن سایت، منجر به کاهش رضایت 16 درصد از مخاطبان میگردد. به دلیل اینکه پوشش شبکههای بی سیم هنوز هم با چالشهایی رو به رو میباشند و اینترنت تلفن همراه اغلب کم سرعت است. سرعت دانلود محتوای سایت برای کاربرانی که به منظور جستجو در اینترنت از تلفن همراه استفاده میکنند مهمتر است. توجه به این تکنیک سئو موجب میشود دادههای درخواستی کاربر فشرده شده و زمان انتقال محتوا کاهش یابد.
اهمیت فشرده سازی کدهای سایت
پارتیشنهای یک وب سایت مانند هدر(Header)، فوتر(footer)، ساید بار(Sidebar) در تمام صفحات بارگذاری میشوند. اگر حجم کدنویسی آن سنگین باشد، سرعت لود را کاهش میدهد. بدین ترتیب کاربر زمان زیادی را برای باز شدن وب سایت منتظر میماند که از نظر بسیاری از افراد ناخوشایند است. معمولا اشکالات و خطاهای موجود در کدهای یک وب سایت با W3C Validator به صورت آنلاین بررسی میشود و مدت زمان انتظار کاربران (TTFB) هم با ابزار گوگل به نام Developer Tools Chrome قابل تحلیل است. بعد از تجزیه و تحلیل وب سایت، برای فشرده سازی کدهای آن میتوان از ابزارهای آنلاین دیگری مانند Walmart، WP Rocket استفاده کرد.
عملکرد وب سایت، سرعت انتقال داده و دانلود فایلها یکی از مهمترین عواملی هستند که گوگل و سایر موتورهای جستجو برای رتبه بندی SERP (صفحه نتایج موتورهای جستجو) مورد بررسی قرار میدهند. به طوری که یک وب سایت با سرعت بیشتر در رتبه بالاتری قرار خواهد گرفت. به کارگیری این استراتژی سئو، به دلیل افزایش ترافیک بازدیدکنندگان، تاثیر بر عملکرد و بالا بردن سرعت، رتبه بندی وب سایت را تغییر خواهد داد.
الگوریتمهای فشرده سازی فایلها و کدهای وب سایت
ابزارهای متعددی برای این کار تخصصی وجود دارند و الگوریتمهای فشرده سازی با تغییرات داده معمولا کارآمدتر از الگوریتمهای بدون تغییر هستند. مجموعههایی به نامهای Gzip، Deflate، Brotli، رایجترین فناوریهایی هستند که برای فشرده سازی فایلها به کار میروند. روشهای Gzip و Deflate به این دلیل که در زمان بسیار کم قابل اجرا میباشند، برای فشرده سازی فایلهای HTML، CSS و جاوا اسکریپت مناسب هستند.
همچنین ابزارهایی مانند YUI Compressor، JSMin، Google Page Speed Insights برای فشرده سازی کدهای CSS پیشنهاد میشود. TinyPng یک ابزار آنلاین و رایگان است که از آن برای کاهش حجم تصاویر با فرمت PNG استفاده میکنند. در این وب سایت امکان آپلود فایل تصویر و فشرده سازی آن فقط در چند ثانیه فراهم شده است. TinyJPG و JPEGMini هم سایتهای دیگری هستند که برای تصاویر با فرمت JPEG مناسب میباشند.
انواع فشرده سازی فایلهای وب سایت
الگوریتمهای فشرده سازی به دو نوع با تغییر داده (Lossy Compression) و بدون تغییر (Lossy Compression) تقسیم میشوند. در نوع اول دادههای اصلی به میزان خیلی کم تغییر میکنند. فشرده سازی فرمت ویدئویی و فرمت JPEG تصاویر از این نوع میباشد. در نوع دوم، دادهها هیچ تغییری نمیکنند و کاملا با نسخه اصلی مطابقت دارند. فشرده سازی تصاویر با فرمتهای PNG و GIF به این صورت است.
فشرده سازی End-to-End
فشرده سازی End-to-End بهترین روش برای بهبود عملکرد وب سایت است که معمولا در آموزش سئو از پایه به آن میپردازند. این روش توسط سرور انجام میشود و از نوع فشرده سازی بدون تغییر است. همه مرورگرها و سرورهای فعلی از این شیوه فشرده سازی پشتیبانی میکنند.. نکته مهم درباره فشرده سازی End-To-End این است که فقط برای متن مورد استفاده قرار میگیرد.
نکات مهم درباره فشرده سازی محتوای وب سایت با Gzip
اگر Gzip بر روی سیستم مدیریت محتوا یک وب سایت راه اندازی شود، کاربران فایلها و محتوای آن را با سرعت بسیار زیادی دریافت خواهند کرد. با این حال باید توجه داشت که Gzip فقط محتواهای وب سایت با فرمت HTML، JS وCSS را فشرده میکند.
میزان کاهش حجم این فایلها تا 70 درصد است و این کار تاثیر زیادی بر سرعت وب سایت و مصرف پهنای باند دارد. برای فعال کردن Gzip در سیستم مدیریت محتوای وردپرس باید به افزونههای (WP Rocket)و (W3 Total Cache) اجازه اضافه کردن (.htaccess) داده شود. علاوه بر این به منظور فعالسازی Gzip در سیستم مدیریت محتوای جوملا کافی است گزینه YES در بخش Gzip Page Compression انتخاب شود.
برای فشرده سازی فایلها با Gzip، هرگونه نقص امنیتی میتواند مشکلاتی را برای اطلاعات موجود در فایلها ایجاد کند. بنابراین این روش برای فشرده سازی فایلهایی که حاوی اطلاعات حساس هستند، پیشنهاد نمیشود. همچنین فشرده سازی با Gzip نمیتواند بر روی محتواهایی که فقط چند بایت حجم دارند یا قبلا فشرده شدهاند، اعمال گردد. این کار اثر معکوس خواهد داشت و فایل خروجی بزرگتر از قبل خواهد شد.
برای سفارش آنلاین سئوی پایه کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پایه ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید