معایب کارهای فریلنسری
کارهای فریلنسری بر اساس میزان توانایی شما می تواند درامد متفاوتی را برایتان به همراه داشته باشد. این کارها مشاغلی بدون محدودیت زمانی است.
برای سفارش آنلاین فریلنسینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین فریلنسینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
در این مبحث قصد داریم درباره معایب کارهای فریلنسری صحبت کنیم. با وجود اینکه فریلنسرها به نوعی آزاد کار هستند و هر زمان از روز که تمایل داشته باشند کار میکنند، مشکلات خاص خود را نیز دارند. فریلنسرها خود اشتغال هستند و هیچگونه تعهد بلندمدتی به سازمانها و ادارات ندارند.
افراد با هر تخصص و مهارتی که دارند، می توانند در حوزه آزادکاری فعالیت کنند و به کسب درآمد بپردازند. افرادی که مایل هستند در منزل و به صورت دورکاری فعالیت کنند، این شغل را انتخاب میکنند. همچنین برخی افراد فریلنسری را به عنوان شغل دوم خود انتخاب میکنند.
با مشاهده نوع کار آزادکارها ممکن است در نگاه اول کار آنها بسیار ساده و راحت به نظر برسد. اما لازم است اشاره کنیم که فریلنسینگ نیز سختیهایی دارد. برای اینکه بتوان این شغل را با آگاهی کامل و دیدی باز انتخاب کرد، لازم است نسبت به معایب آن نیز اطلاعاتی پیدا کرد و پس از آن تصمیم گرفت.
چنانچه قصد دارید اطلاعات بیشتری در رابطه با فریلنسری کسب کنید، مطالعه این مقاله برایتان مفید است:
انواع فریلنسر و رشته هایی که میتوان در آن ها به صورت فریلنسری مشغول به کار شد
معایب کارهای فریلنسری چیست؟
فعالیت در کارهای فریلنسری سختیهای خود را دارد که از مهمترین آن میتوان به نداشتن ثبات کاری و امنیت مالی اشاره کرد. از طرف دیگر، هیچ یک از پاداشها و مزایایی که کارمندان دارند، به فریلنسرها تعلق نمیگیرد. به این معنا که با متوقف کردن کار، هیچ پشتوانهای برای فریلنسرها وجود ندارد. چنانچه در پی انتخاب فریلنسری هستید، لازم است از معایب آن اطلاعات کاملی به دست بیاورید. در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم :
-
عدم برخورداری از مزایای کارمندی
از آنجا که شغل های فریلنسری به هیچ سازمان و نهادی متعلق نیستند، هیچگونه مزایایی نیز شامل حال فریلنسرها نمیشود. در صورتی که فریلنسرها برای مدتی پروژه نداشته باشند، هیچ پول یا مزایایی در کار نیست. بنابراین آنها از بیمههای درمانی، حقوق بازنشستگی، مزایای کارمندی و غیره هیچ بهرهای نمیبرند.
ممکن است برای آزادکارها حادثهای رخ دهد و باعث ناتوانی یا از کار افتادگی آنها شود. اما شرکتهای بیمه هیچ یک از فریلنسرها را در زمان بیماری بیمه نمیکنند. بنابراین فریلنسرها لازم است آیندهنگری کنند و یک صندوق سرمایهگذاری داشته باشند و از آن غافل نشوند.
-
عدم برخورداری از درآمد ثابت
در صورتی که کارفرما پروژهای را به آزادکار واگذار نکند، او کار و درآمدی نخواهد داشت. به این ترتیب هیچ ضمانتی برای درآمد ثابت و مشخص فریلنسر وجود ندارد. این مورد یکی از مهمترین دلایلی است که از ورود برخی افراد به حوزه فریلنسینگ جلوگیری میکند. به این ترتیب فریلنسرها پیش از ورود به این حوزه و انتخاب زمینه تخصصی خود، باید از پشتوانه و پایداری آن اطمینان حاصل کنند و سپس آغاز به کار کنند.
-
امکان منزوی شدن آزادکار
از آنجا که کارمندان سازمانها و ادارات به صورت حضوری و در محل کار خود فعالیت میکنند، همکاران و دوستان زیادی دارند و با آنها معاشرت میکنند. اما کارهای فریلنسری در تنهایی و به صورت دورکاری انجام میشوند. بنابراین فریلنسر از جمع همکاران و دوستان دور است و ممکن است تنهایی به مرور منجر به منزوی شدن و افسردگی او گردد.
-
نداشتن مدیر و همکار
همانطور که نداشتن مدیر و رئیس به عنوان یک مزیت محسوب میشود، میتواند یکی از معایب نیز باشد. با توجه به انجام صفر تا صد پروژهها توسط فریلنسر، مسئولیت او بسیار سنگین است. زمان انجام کار هیچ مدیری برای نظارت کردن بر پروژه وجود ندارد. همچنین نداشتن همکار نیز باعث سنگینی حجم کار فریلنسر میشود و برای او طاقتفرسا است.
-
سختکوش بودن آزادکار بیش از حد توان
فریلنسرها به منظور رشد و پیشرفت در کار باید زمان زیادی را صرف کنند و بیش از حد توان سختکوش باشند. آنها باید بتوانند روابط اجتماعی، مهارتهای فردی و مهارت های بازاریابی را ارتقا دهند تا پیشرفت کنند. همچنین انجام کارها به صورت منظم و برنامهریزی شده در کنار پشتکار زیاد، میتواند گاهی آنها را خسته کند.
-
انجام همه کارها توسط آزادکار
فریلنسر به منظور کسب موفقیت در کارهای فریلنسری لازم است در بسیاری از حوزهها از تخصص و مهارت بالایی برخوردار باشد. داشتن تخصص در فروش، بانکداری، انجام پروژه، امور مالیاتی، حسابداری و غیره میتواند کار فریلنسر را سنگین کند. از طرف دیگر، چنانچه فریلنسر تخصص و مهارتی در این حوزهها نداشته باشد و آن را به شخص دیگری بسپارد، باید مراقب اوضاع باشد.
-
داشتن امنیت شغلی پایین برای فریلنسر
یکی از بزرگترین معایب کارهای فریلنسری عدم وجود امنیت شغلی است. فریلنسرها حتی با وجود مشتریان زیاد و پروژههای متعدد، ممکن است مدام نگران آینده و امنیت شغلی خود باشند. به این ترتیب فریلنسرها باید آمادگی روبرو شدن با هر ناامنی را داشته باشند. به منظور مستقل شدن، باید فریلنسر بتواند تمام تمرکز خود را روی پروژههای بعدی بگذارد. چرا که با ناامن شدن کار، درآمد او نیز با نوسان همراه میشود. بنابراین فریلنسر باید بتواند از نظر مالی درست تصمیمگیری کند.
-
وجود فضای رقابتی در کارهای فریلنسری
با وجود یک تخصص و مهارت، فریلنسر نمیتواند به درآمد خوبی برسد. بنابراین باید حوزه کاری خود را گستردهتر کند و با همکاران خود در این زمینه به رقابتی جدی و نفسگیر بپردازد. همچنین برخورداری از تجربه نیز میتواند احتمال موفقیت فریلنسر را افزایش دهد.
-
وجود تداخل بین کار و زندگی شخصی فریلنسر
کارهای فریلنسری همانطور که از ساعت کاری منعطف برخوردار هستند، ممکن است در زندگی شخصی فریلنسر نیز تداخل ایجاد کنند. چرا که کار کردن در فضای منزل، ناخودآگاه باعث تاثیر مشکلات خانه در کار میشود. به همین منظور توصیه میشود فریلنسرها این شرایط را به خوبی مدیریت کنند. به این معنا که در کار خود از نظم و برنامهریزی دقیقی برخوردار باشند و سر ساعت معین پروژهها را به کارفرما تحویل دهند.
-
عدم وجود قرارداد رسمی
از آنجا که در کارهای فریلنسری قرارداد رسمی وجود ندارد، میتواند ارتباط بین فریلنسر و مشتریان را با عدم اطمینان همراه کند. همچنین نداشتن شرایط مشخص برای پرداخت دستمزد نیز برای فریلنسر آزاردهنده است. بنابراین در سالیان ابتدایی فعالیت، ممکن است درآمد آنچنانی نصیب فریلنسر نشود.
-
عدم وجود قطعیت در فریلنسینگ
از دیگر معایب فریلنسینگ عدم قطعیت در این شغل است. کار کردن با مشتریانی که بدقول هستند و برای پرداخت دستمزد آزار میدهند، افرادی که مدام از کار فریلنسر(freelancer) ایراد میگیرند، مشتریانی که سلیقه سطح پایینی دارند، همگی میتوانند فریلنسر را خسته و دلزده کنند.
-
پیدا کردن مشتری توسط فریلنسر
فریلنسر در کارهای فریلنسری همزمان مجری پروژه و بازاریاب است. او باید در عین انجام کارهای مربوط به پروژه، به تبلیغ(تبلیغ در اینستاگرام) و بازاریابی کار خود نیز بپردازد. بنابراین یکی از چالشهای بزرگی که فریلنسرها با آن مواجه هستند، جذب مشتری و پیدا کردن مخاطب جدید است.
-
نامنظم بودن و بیثباتی کار
کارهای فریلنسری میتواند در مقاطعی نامنظم و بیثبات باشد. اغلب فریلنسرها در کار خود جزر و مد را تجربه کرده و با آن روبرو شدهاند. برخی مواقع کار فریلنسرها به نوعی با کسادی مواجه میشود و درآمد آنها کاهش مییابد. برخی مواقع نیز پروژهها زیاد هستند و فریلنسر برای انجام آنها با کمبود زمان روبرو میشود و باید آن را مدیریت کند.
جمعبندی
شاید در اولین نظر کارهای فریلنسری بسیار ساده به نظر برسند. اما این شغل از سختیها و معایبی نیز برخوردار است که به صورت مفصل به آنها پرداختیم. این معایب شامل نامنظم بودن و بیثباتی کار، پیدا کردن مشتری توسط فریلنسر، نداشتن قطعیت، نداشتن قرارداد رسمی، تداخل در کار و زندگی شخصی فریلنسر، وجود فضای رقابتی، نداشتن امنیت شغلی مناسب، انجام همه کارها توسط فریلنسر، نداشتن مدیر و همکار، منزوی شدن، نداشتن درآمد ثابت، نداشتن مزایای کارمندی و غیره هستند.
برای سفارش آنلاین فریلنسینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین فریلنسینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
بسیار گویا و مفید تشکر