مهارتهای لازم که هر موشن دیزاینر باید داشته باشد
یک موشن دیزاینر برای تقویت مهارتهای خود میتواند با به نمایش گذاشتن نمونه کارهای خود، بازخورد دیگران را ارزیابی کند.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
موشن دیزاینرها از طریق ساخت انیمیشنهای ساده میتوانند با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند. این طراحان باید مهارتهای لازم را برای ارائه ویدیوهای خاص و منحصر به فرد داشته باشند.
تولید محتوا یکی از کارآمدترین روشهای بازاریابی محتوایی است که رتبه وبسایت شما را در موتورهای جستجو به شکل قابل توجهی بالا میبرد. با سفارش تولید محتوا در رایامارکتینگ میتوانید این روش را امتحان کنید.
مقدمه
یک موشن دیزاینر (Motion Graphics Designer) باید بتواند به وسیله داستانهای جذاب توجه مخاطبان را جلب کند و با بکارگیری مهارتهای هنری، فنی و نرم افزاری در ساخت موشن گرافیک آنها را به تماشای ویدیو علاقهمند نماید. با توجه به پیشرفت تکنولوژی و عرضه نرم افزارهای حرفهای، کسب مهارتهای مورد نیاز موشن گرافیک آسانتر شده است. اگرچه داشتن مهارت طراحی موشن گرافیکی میتواند به افراد در این زمینه کمک کند. با این حال طراحان موشن گرافیک میتوانند انواع تصاویر و موسیقی را از وب سایتهای اینترنتی دانلود کنند و با استفاده از نرم افزارهای پیشرفته انیمیشنهای کوتاه و جالبی را در کمترین زمان بسازند. علاقهمندان به ساخت انیمیشن با آموزشهای آنلاین این امکان را دارند که به یک موشن دیزاینر تبدیل شوند و از این طریق بتوانند کسب درآمد کنند.
توصیه میکنیم مقاله آشنایی با اجزای موشن گرافیک را مطالعه نمایید.
فهرست زیرعنوانهایی که در این مقاله درباره مهارتهای یک موشن دیزاینر مطرح شده است، عبارتند از: فیلمنامهنویسی و داستان سرایی، توانایی کار تیمی و ارتباط با دیگران، خلاقیت، مهارت نقاشی، مدیریت زمان، توانایی کار با نرم افزارهای گرافیکی، مهارت در صداگذاری.
مهارتهای لازم که هر موشن دیزاینر
فیلمنامهنویسی و داستان سرایی
معمولا موشن دیزاینرها با نوشتن فیلمنامه میتوانند ایدههای خلاقانه خود را به تصویر بکشند. نوشتن فیلمنامه برای ساخت موشن گرافیک متفاوت با فیلمنامههای معمولی است. در این نوع فیلمنامهها باید عناصر مرتبط با انیمیشن هم اضافه شوند. به عنوان مثال نویسندگان باید ویژگیهای خاص شخصیتهای اصلی داستان و صحنههای موشن گرافیک را به طور کامل توصیف کنند. در واقع نوشتن فیلمنامه موشن گرافیک فرصتی برای بیان دقیق روند داستان و ویژگی شخصیتهای اصلی آن است. مفاهیم و اهداف ویدئو به شخصیتهای داستان جهت میدهند.
بهترین کاری که طراحان موشن گرافیک میتوانند انجام دهند، این است که چارچوب و ساختار انیمیشن را تعیین کنند. بعد از آن به وسیله توصیف کاراکترها و شخصیتها، ذهن مخاطب را درگیر مفهوم و هدف اصلی ویدئو نمایند. ژانر و سبک فیلمنامه نیز اهمیت خاصی دارد. به طور معمول ژانرهای فانتزی، علمی، تخیلی و کودکانه برای ساخت موشن گرافیک بهترین گزینه هستند. در هر حال باید نویسندگان فیلمنامه به عناصر مختلف داستان توجه داشته باشند تا موجب ارتباط مخاطب با محتوای انیمیشن شوند.
توانایی کار تیمی و ارتباط با دیگران
موشن دیزاینرهای حرفهای باید با طراحان دیگر همکاری داشته باشند. مهارتهای ارتباطی این امکان را به افراد میدهند که درباره ایدههای خود توضیح دهند و بازخورد دیگران را دریافت کنند. اگرچه طراحان موشن گرافیک میتوانند به طور مستقل و آزاد فعالیت نمایند. با این حال در تیمهای کاری طیف وسیعی از وظایف مختلف مانند ساخت تایپوگرافی، طراحی تصاویر دوبعدی و سه بعدی، تدوین انیمیشن و... وجود دارد که یک طراح موشن گرافیک میتواند روی آنها کار کند.
اگر موشن دیزاینرها بخواهند به طور اختصاصی در شرکتهای ساخت انیمیشن کار کنند، باید مهارتهای اجتماعی قوی داشته باشند تا بتوانند در تیمهای بزرگ به طور موثر فعالیت نمایند. مهارت برقراری ارتباط با دیگران نه تنها برای صحبت با مشتریان و همکاران ضروری است، بلکه میتواند بر تعامل با مخاطبان نیز تاثیر بگذارد. وب سایت لینکدین (LinkedIn) یک شبکه اجتماعی مفید و خوب برای افرادی است که میخواهند سایر طراحان و سازندگان موشن گرافیک را در کشورهای مختلف جهان بشناسند و با آنها ارتباط برقرار کنند.
خلاقیت موشن دیزاینر
افراد به عنوان یک موشن دیزاینر باید ایدههای فوقالعاده و خلاقانهای ارائه دهند و با بهترین شیوه آنها را به تصویر بکشند. خلاقیت به طراحان موشن گرافیک امکان میدهد تا ویدیوهای منحصر به فردی بسازند. آشنایی با روانشناسی افراد و شناخت خصوصیات مخاطبان، دو موضوع مهم برای تولید موشن گرافیکهای خلاقانه است. همچنین درک اصول طراحی مانند تئوری رنگها موجب میشود که یک موشن دیزاینر بتواند محتوای جذابتری به نمایش بگذارد. به عنوان مثال در موشن گرافیکهای آموزشی صرفا ارائه نمودار و جدول توجه بیننده را جلب نمیکند. به همین دلیل بهتر است برای اثرگذاری بیشتر بر مخاطب از تایپوگرافیها و اینفوگرافیکها با رنگ آمیزی مناسب استفاده شود. یکی از بهترین راهکارها برای الهام گرفتن از ایدههای دیگران و افزایش خلاقیت، دریافت بازخورد از مخاطبان و حتی مشتریان است که میتواند بر بینش طراحان و ارائه ویدئوهای خلاقانه تاثیر بگذارد.
مهارت نقاشی یک موشن دیزاینر
به طور کلی فرایند ساخت موشن گرافیک شامل طراحی تصاویر و افزودن جلوههای صوتی و تصویری به آن است. به این منظور موشن دیزاینرها باید از دانش خود در زمینه طراحی تصاویر گرافیکی و کار با نرم افزارهای کامپیوتری استفاده کنند. گاهی تصاویر سریعتر از جملات ارتباط برقرار میکنند و یکی از بهترین راهکارها برای انتقال مفاهیم پیچیده میباشند. افرادی که علاقهمند به طراحی تصاویر و تهیه موشن گرافیک هستند، باید مهارتهای هنری لازم را برای ارائه طراحیهای گرافیکی داشته باشند. شرکت در کلاسهای آنلاین، آموزشهای حضوری، خواندن کتابهای مرتبط با موشن گرافیک و حتی انتشار نمونه کارها روشهایی هستند که به وسیله آنها افراد میتوانند مهارتهای گرافیکی خود را افزایش دهند. پیمودن مسیر موفقیت راه بسیار طولانی است و کسب مهارت در این زمینه نیاز به تمرین و تکرار زیادی دارد.
مهارت موشن دیزاینر در مدیریت زمان
با توجه به حجم کاری پروژههای موشن گرافیک، طراحان باید توانایی برنامهریزی و اجرای وظایف در محدوده زمانی مشخص را داشته باشند. با تقسیم کردن کارها به بخشهای کوچکتر، فرایندهای مختلف یک پروژه سریعتر انجام خواهد شد. (Trello) یک ابزار بسیار فوقالعادهای است که بر روی تمامی پلتفرمها مانند ویندوز و اندروید قابل نصب میباشد. این برنامه تقریبا تمامی امکانات مورد نیاز را برای مدیریت زمان، برنامهریزی و تقسیم وظایف دارد. علاوه بر این افرادی که تمایل دارند از برنامههای آنلاین استفاده کنند، میتوانند وب سایت (Toggl) را انتخاب نمایند. محیط کاربری آن بسیار ساده و کاربر پسند است. همچنین امکانات وب سایت برای مدیریت زمان و برنامهریزی بسیار جالب است.
توانایی کار با نرم افزارهای گرافیکی
موشن دیزاینرها حداقل باید مسلط به یک نرم افزار گرافیکی باشند. آشنایی با سایر نرم افزارها نیز به طراحان کمک میکند تا ویدئوهای حرفهایتری را به نمایش بگذارند. نرم افزارهای دنیای موشن گرافیک به سرعت در حال تغییر هستند و به همین دلیل طراحان باید از آخرین فناوریهای عرضه شده در این حوزه مطلع باشند. Adobe Photoshop، After effect، Cinema 4D، Illustrator و premiere Adobe نرم افزارهای مناسب و پرکاربردی برای ساخت موشن گرافیک هستند. تمامی طراحان از این ابزارهای گرافیکی برای ساخت انیمیشن استفاده میکنند. در حال حاضر نرم افزارهایی مانند Cinema 4D و 3D Max امکانات لازم را برای ساخت انیمیشنهای سه بعدی فراهم کردهاند.
همچنین Adobe After effect یک نرم افزار کامپیوتری است که موشن دیزاینرها به وسیله آن جلوههای ویژه تصویری را به ویدئوهای خود اضافه میکنند. مهارت کار با این نرم افزارها به طراحان امکان میدهد که ویدئوهای باکیفیتی ارائه دهند. با استفاده از نرم افزار Adobe Illustrator نیز میتوانند لوگوهای متحرک و سایر موشن گرافیکهای مورد نیاز در طراحی وب سایت را در کمترین زمان تهیه کنند. به وسیله این نرم افزار فرایند طراحی انیمیشنهای ساده با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.
در بیشتر مواقع یک موشن دیزاینر، ویدئو نهایی خود را همراه با صدا به نمایش میگذارد. صدا نیز همانند تصویر و متن میتواند موجب شود تا بیننده بهتر موضوع ویدئو را درک کند. صداگذاری و افزودن موسیقی در مرحله آخر تولید ویدئو موشن گرافیک انجام میشود. البته در زمان طراحی استوری بورد نیز موشن دیزاینرها تا حدودی به صداهای موشن گرافیک و ترکیب آنها با تصاویر توجه میکنند.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید