جامع ترین راهنمای معرفی ابزارهای موشن گرافیک| 28 ابزار کاربردی
در این محتوا قصد داریم تا درباره ی جامع ترین راهنمای معرفی ابزارهای موشن گرافیک و 28 ابزار کاربردی با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید:
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
ابزارهای موشن گرافیک به تعداد بسیار زیادی، در همه جا وجود دارند. ابزارهای موشن گرافیک، بسیار متنوع بوده و هر کدام دارای کاربردها و مزایایی می باشند. ما در این مقاله به بررسی چند نرم افزار موشن گرافیک یا همان اپلیکیشن موشن گرافیک در دنیای دیجیتال مارکتینگ و نحوه سفارش تولید محتوا می پردازیم :
آشنایی با تمام ابزارهای طراحی موشن گرافی
DaVinci Resolve : این نرم افزار، یکی از قدرتمندترین و کاربرد ترین ابزارهای موشن گرافیک می باشد. همچنین این نرم افزار، جزو نرم افزارهای اصلاح رنگ و تدوین نیز به شمار می رود. استفاده کردن از این نرم افزار در دنیای فیلم و سینما، بسیار رایج است.
Adobe Creative Cloud : این ابزار از جمله بهترین نرم افزار موشن گرافیک به شمار می رود. دلیل این امر نیز این است که شما می توانید به کمک این نرم افزار، طیف گسترده و متنوعی از محتواها را ایجاد نمایید. این نرم افزار، برای دستیابی به موارد زیر، کاربرد دارد:
1- ایجاد تغییرات در تصاویر
2- طراحی و صفحه آرایی
3- ویرایش کردن ویدئوها
4- ایجاد فایل های پی دی اف و....
Biteable : این ابزار از جمله ابزارهای موشن گرافیک حرفه ای محسوب می شود. همچنین در عین حال، ساده ترین ابزار برای تولید محتواهای ویدئویی با کیفیت نیز به شمار می رود. این نرم افزار، دارای قالب های آماده ی ویدئویی نیز می باشد که شما می توانید جهت ایده گرفتن و یا برای شروع کار طراحی به کمک این برنامه از آن ها استفاده کنید.
Blender : این ابزار، برای ایجاد گرافیک های رایانه ای سه بعدی کاربردی می باشد. همچنین شما می توانید از این نرم افزار برای تولید پویا نمایی، جلوه های بصری، چاپ سه بعدی و... کمک بگیرید.
Synfig Studio : این ابزار از جمله ابزارهای موشن گرافیک خوبی است که کار کردن با آن، بسیار راحت می باشد. شما می توانید انواع جلوه های بصری و انیمیشن های جذاب را با این نرم افزار بسازید. این نرم افزار به ویژه برای انیماتورهایی که در کار خود تنها بوده و دستیاری ندارند، گزینه ی مناسب و کاربردی ای می باشد.
ابزارهای کاربردی برای طراحی موشن گرافیک
Natron : یکی از ابزارهای موشن گرافیک در زمینه ی اصلاح و ویرایش فایل های گرافیکی، Natron می باشد. این برنامه، برای نسخه های مختلفی از سیستم عامل ها منتشر شده است. استفاده کردن از ابزارها و امکانات این برنامه، بسیار ساده می باشد؛ یعنی حتی افراد مبتدی هم می توانند با این برنامه کار کنند.
Vyond : این ابزار، باعث افزایش یافتن میزان نرخ تبدیل در زمینه ی بازاریابی می شود. این برنامه همچنین، گزینه ی مقرون به صرفه و انعطاف پذیری برای سازمان ها به شمار می رود. استفاده کردن از این برنامه جهت تولید محتوا، نتایج مثبتی را برای یک تجارت به همراه خواهد داشت.
Lumen5 : یکی دیگر از بهترین ابزارهای موشن گرافیک، Lumen5 می باشد. این ابزار به کمک هوش مصنوعی، متون مختلف را به محتواهای ویدئویی تبدیل می کند. محتواهای ویدئویی نیز امروزه، یکی از بهترین روش ها برای جذب مخاطبان یا افزایش بازدید کنندگان یک وب سایت می باشند.
Autodesk’s Maya : این نرم افزار معمولاً برای طراحی های سه بعدی، مورد استفاده قرار می گیرد. شما می توانید از این نرم افزار، برای انجام انواع طراحی ها و همچنین ساخت انیمیشن های جذاب استفاده نمایید. معمولاً این برنامه در کامپیوتر مورد استفاده قرار گرفته و برای طراحی موشن گرافیک با موبایل، کاربرد چندانی ندارد.
Animatron : این ابزار یکی از ابزارهای موشن گرافیک است که به خصوص در زمینه ی ساخت انیمیشن های کوتاه، مورد استفاده قرار می گیرد. امکان آموزش موشن گرافیک رایگان به کمک این نرم افزار نیز در فضاهایی مانند گوگل وجود دارد. کافی است شما، نحوه ی طراحی موشن گرافیک با این نرم افزار را در اینترنت جست و جو کنید.
Moovly : شما می توانید از این ابزار، جهت ساخت فیلم های متحرک، اینفوگرافیک و حتی تبلیغات بنر استفاده کنید.
بهترین نرم افزارها برای ساخت موشن گرافیک کدام اند؟
ما در این قسمت مقاله به بررسی برخی از بهترین ابزارهای موشن گرافیک می پردازیم:
Renderforest : این ابزار، یکی از بهترین ابزارها جهت تولید محتواهای ویدئویی و برند سازی می باشد. همچنین این ابزار، امکانات و ابزارهای متنوعی برای تولید محتوا در اختیار کاربران خود، قرار می دهد. شما می توانید به کمک این ابزار، انواع انیمیشن ها و فیلم های جذاب و دیدنی را با کیفیت بسیار بالا، خلق کنید.
Prezi : پرزی از جمله نرم افزارهای مدرن به شمار می رود. این نرم افزار، رقیب جدی نرم افزارهای سنتی ای مانند پاور پوینت محسوب می شود. شما می توانید جهت ارائه ی محتواهای مدرن و حرفه ای از این نرم افزار کمک بگیرید.
Explee : این ابزار، یکی از ابزارهای کاربردی، جهت ساخت یا طراحی انواع موشن گرافیک ها می باشد.
Crazy Talk : این نرم افزار، دارای امکانات و ویژگی های متنوعی می باشد. شما می توانید به کمک این نرم افزار، انواع مختلف کاراکترهای یک انیمیشن را خلق کنید. همچنین شما می توانید به کمک این نرم افزار، انواع شخصیت های مجازی را برای وب سایت ها یا تلفن های هوشمند بسازید.
iClone : این نرم افزار، یک نرم افزار قدرتمند کاربردی برای طراحی و ساخت انیمیشن های سه بعدی می باشد. شما می توانید به کمک این نرم افزار، تصاویر سه بعدی را با محتواهای ویدئویی ادغام کنید. همچنین این نرم افزار، دارای ابزارهایی برای طراحی حالت چهره می باشد.
Toon Boom : شما می توانید به کمک این برنامه، تصاویر متحرک و انیمیشن های زیبایی را خلق کنید. این نرم افزار، یکی از بهترین ابزارهای ساخت انیمیشن های دو بعدی محسوب می شود. همچنین امکان سناریو نویسی برای موشن گرافی نیز به کمک این برنامه، برای طراحان وجود دارد.
ابزارهای محبوب برای طراحی موشن گرافیک
Adobe After Effects : برای دانستن نحوه ی ایجاد موشن گرافیک در افتر افکت، کافی است نام این برنامه را در فضایی مانند گوگل سرچ کنید. این نرم افزار، یکی از محبوب ترین و معروف ترین ابزارها، جهت انجام انواع طراحی های گرافیکی به خصوص موشن گرافی، می باشد.
Raw Shorts : این ابزار، یک ابزار آنلاین برای ساخت ویدئوهای توضیحی و تبلیغاتی به شمار می رود. همچنین شما می توانید برای تولید انواع محتواهای ویدئویی از قالب های آماده ی این برنامه، استفاده نمایید.
Premiere Pro: پریمیر پرو، یکی از بهترین و محبوب ترین نرم افزارها برای طراحی موشن گرافیک می باشد. شما می توانید نحوه ی ایجاد گرافیک متحرک در Premiere Pro را در فضاهایی مانند گوگل یا یوتیوب جست و جو کرده و نحوه ی کار کردن با آن را به خوبی بیاموزید.
اسامی چند مورد از ابزارهای کاربردی و مفید جهت ساخت گرافیک متحرک
-
Scribe
-
My Simple Show
-
Easy Sketch Pro
-
Animaker
-
Biteable
-
Powtoon
-
Mixamo
-
CINEMA 4D
-
UNREAL
-
MAYA
-
Mocha AE
-
Red Giant software
-
Adobe Animate
-
Adobe Character AnimatorBlender
-
Crello
-
Adobe Spark
-
PosterMyWall
-
PixTeller
-
Animatron Studio
-
Biteable
-
Animaker
-
Canva
-
Easil
-
Pencil2D
-
Powtoon
-
Clip Studio Paint
-
CelAction2D
-
Synfig Studio
-
KeyShot
-
Adobe Premiere Pro
-
Mocha Pro
-
Adobe Photoshop
-
Adobe Illustrator
-
Nuke
-
Blender
کلام پایانی
ما در این مقاله به بررسی انواع ابزارهای موشن گرافیک پرداختیم. دیدید که چه قدر تنوع ابزارهای طراحی موشن گرافیک زیاد است و هر کدام چه مزایا و کاربردهایی دارند. بهتر است شما نیز جهت مراجعه برای استخدام موشن گرافیست، ابتدا بر تعدادی از این برنامه ها، تسلط یابید. تنوع و تعداد بالای این نرم افزارها، این موضوع که گرافیست ها چه قدر درآمد دارند و جایگاهشان در بازار کار امروزی کجاست را به وضوح نشان می دهد. شما نیز می توانید برای کسب درآمد از رشته ی موشن گرافیک به سایت رایا مارکتینگ مراجعه کنید.
رایا مارکتینگ جهت استخدام طراح موشن گرافیک، فرم های ثبت نامی را در سایت خود قرار داده است. شما با پر کردن این فرم ها، می توانید درخواستتان را جهت فعالیت به عنوان طراح موشن گرافیک در این مؤسسه، ثبت کنید. امیدواریم خواندن این مقاله، شما را به خوبی با نرم افزارهای کاربردی برای ساخت موشن گرافیک آشنا ساخته باشد و شما بتوانید با یادگیری این نرم افزارها به یک موشن گرافیست حرفه ای تبدیل شوید.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید