مفاهیم و مبانی سئو و بهینه سازی سایت در موتور های جست و جو
در این مقاله تلاش کردیم تا مبانی سئو را به خوبی روشن کنیم و هر بخش از آن را توضیح دهیم.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مبانی سئو و زیر و بم آن
مبانی سئو به عنوان یکی از فعالیت های مهم در تولید محتوای مجازی بسیار قابل بررسی و توجه است. به همین دلیل بود که ترجیح دادیم در یک مقاله به طور کامل مبانی و مفاهیم مختلف آن را توضیح دهیم. شما می توانید مقاله سئو گوگل چیست و مفاهیم سئو را به عنوان متن های تکمیلی بخوانید و اطلاعات خود را از اصطلاحات و مفاهیم سئو کامل کنید. همین طور برای آشنایی هر چه بیشتر با مبانی سئو در این مقاله ما را همراهی کنید. امیدواریم در پایان دانسته های بسیار خوب و کاملی داشته باشیم.
سئو چیست؟
شاید اولین سوالی که برای هر مخاطبی پیش می آید، این است که سئو چیست؟ همان طور که در مقاله هایی پیش از این هم تکرار کرده ایم، سئو مخفف search engine optimization است و مقصود و هدف ما از انجام فعالیت های سئو بالا بردن ترافیک سایت و افزایش رتبه گوگل سایت است.
با طی کردن این مسیر، وب سایت پر مخاطب خواهد شد و در هر زمینه ای که فعالیت می کند، موفق تر خواهد بود. به مجموعه این فعالیت ها که با بهینه سازی وب سایت در جستجوگر های مختلف همراه است، سئو گفته می شود.
تا اینجا چند نکته مهم گفته شده را باید تک به تک تبیین کرد. آنچه در اینجا با آن مواجه هستیم، همین نکته است که این فعالیت ها بر چه مبنایی انجام می شود؟ چه قواعدی بر تولید محتوای سئو حاکم است؟ چه شرایطی لازم است تا بگوییم در این مقاله سئو به خوبی رعایت شده است؟ در ادامه همین مبانی را توضیح می دهیم و تلاش می کنیم تا چند و چون مبانی سئو را بررسی کنیم.
کلیات مبانی سئو:
در این بخش تلاش می کنیم تا قواعد و مبانی سئو را به دقت عنوان کنیم. اما نکته قابل توجه آن است که علم سئو مدام در حال تغییر و تحول است. پس لازمه کار و فعالیت در این حیطه آن است که سئو کار به طور مداوم خود را به روز نگه دارد و از اتفاقات جدید در این فضا آگاه باشد. در ادامه این مبانی را عنوان می کنیم.
نوع سایت شما:
در گام اول باید بدانید که با چه نوع سایتی رو به رو هستید؟ به طور کلی سایت ها به سه نوع تقسیم می شوند: دسته اول سایت های تجاری هستند که محصولاتی را عرضه می کنند. دسته دوم شامل سایت هایی می شود که مخصوص موضوع یا فعالیت خاصی هستند. آخرین دسته نیز وبلاگ ها هستند که ساختاری متفاوت از دیگر سایت ها به خود می گیرند. برای آنکه هر بخش از سئو را بر روی سایت خود پیاده کنید، باید آن را به خوبی بشناسید و کارکردهای سایت را بدانید.
کلمه کلیدی:
بخش مهمی از سئو مختص انتخاب و جای گذاری کلمات کلیدی در محتوای تولید شده است. زمانی که کلمه ای را به عنوان کلمه کلیدی قرار می دهید، راه ارتباطی خود و مخاطب خود را ساخته اید. یعنی هر چه کلمه جست و جو شده توسط کاربر به کلمات کلیدی شما نزدیک تر باشد، صفحه شما بالاتر آمده و احتمال دیده شدن آن نیز بالا خواهد رفت.
پس همواره باید به طرزی هوشمندانه در انتخاب کلمات کلیدی دقت ورزید. تلاش کنید تا در هر صفحه از وبلاگ خود یک کلمه کلیدی اصلی و چند کلمه کلیدی مرتبط تعیین کنید تا مخاطبان بیشتری را به همه بخش های وب سایت خود بکشانید.
دقت کنید که نباید بیش از حد و به طور مصنوعی از کلمات کلیدی استفاده کنید. این مسئله باعث می شود مخاطب خسته شود و از جذابیت محتوای شما کاسته شود.
بهینه سازی عکس و ویدیو
یکی از مهمترین مبانی سئو برای گوگل، غنای متن تولیدی شما است. اما چطور می شود متنی غنی تولید کرد که برای موتورهای جستجوگر گوگل نیز قابل تشخیص باشد؟ راه های مختلفی برای این کار هست اما یکی از مهمترین ها این است که از عکس و ویدیو در محتوای خود استفاده کنید.
این کار باعث می شود گوگل متن شما را غنی تشخیص دهد و متوجه شود شما به محتوای تولیدی خود اهمیت می دهید. اما دقت کنید که حجم عکس ها و ویدیو ها بالا نباشد. اگر حجم آنها بالا است و ممکن نیست که کمتر شود، می توانید ویدیوی مد نظر خود را به صورت لینک در سایت قرار دهید. از این طریق می توانید به اصل بعدی یعنی سرعت سایت نیز دست پیدا کنید.
سرعت سایت:
در هر سایتی مهم است که سرعت نمایش محتوا تا چه حد است. این مسئله باعث جذب یا دفع مخاطب خواهد شد. طبق آمار اکثر کاربران بیش از چند ثانیه برای لود شدن سایت شما صبر نمی کنند. چراکه می دانند همان محتوا را در جایی دیگر و سریع تر به دست خواهند آورد.
بنابراین برای جذب مخاطب خود نیاز دارید تا سرعت سایت را به حداکثر برسانید. در ضمن همیشه باید سرعت را با استفاده از ابزارهای مختلف پایش کنید. به طور مثال Google Analytics راحت ترین ابزار گوگل است که این آنالیز را نیز انجام می دهد.
بهینه سازی طراحی وب سایت:
یکی از بخش هایی که می تواند کمک شایانی به سئو سایت کند، طراحی آن است. تلاش کنید تا طراحی ساده و مینیمالی را ارائه دهید تا مورد پسند عموم کاربران قرار گیرد. همچنین ساختار اطلاعاتی خوبی تنظیم کنید. از اهمیت رنگ ها غافل نشوید و تلاش کنید تا از آنها در راستای جذب مخاطب استفاده ببرید. این بخش اگر چه بیش از اصول سئو دامنه دارد اما در بهینه سازی سایت در موتورهای جست و جو نقش به سزایی ایفا می کند.
بررسی دیگر سایت ها و رفع خطاها:
بعد از آنکه اصول مختلف سئو را رعایت کردیم، این بخش را نیز باید به عنوان اصلی مهم در نظر بگیریم. علاوه بر این که پایش و بررسی سایت خودمان با استفاده از ابزارهای مختلف مهم است، بررسی سایت های رقیب نیز قابل اهمیت است. در این راستا می توانید کلمات کلیدی مختلف را بررسی کنید و ببینید سایت های پر بازدید چه کلمات کلیدی را به کار می برند.
می توانید سرعت، لینک ها، ویژگی موبایل فرندلی و همه مبانی سئو را در دیگر سایت ها نیز بررسی کنید. در این صورت می توانید از روش های درست آنها استفاده کنید و از اشتباهات و خطاهای آن ها درس بگیرید. از این طریق می توانید بسیار دقیق تر پیش بروید.
تولید محتوا:
همان طور که قبل از این هم راجع به کیفیت و غنای محتوا سخن گفتیم، نیاز است تا محتوای تولیدی شما کیفیت بالایی داشته باشد. کسی نمی تواند یک مقدار کلی برای همه مقالات تعیین کند و بگوید این مقدار توضیح کافی است. بسته به هر موضوع و مقاله ای حجم متن متغیر است.
این هنر نویسندگی است که با قلمی شیوا و خوش ساخت تعیین می کند که متن تا کجا نیاز به توضیح دارد. علاوه بر این، ساختار بندی خوب و منسجم نیز به ارائه متنی مناسب کمک می کند. این اصول را نمی توان در یک سیاهه عنوان کرد و یا از طریق کلاس های مختلف آموخت. بلکه با استعداد و تلاش قابل دسترسی است.
نتیجه گیری مبحث مبانی سئو:
در این مقاله تلاش کردیم تا راجع به مبانی سئو صحبت کنیم و گوشه ای از تکنیک های این علم را بررسی کنیم. با رعایت این نکات و تلاش جهت به روز بودن و یادگیری هر چه بیشتر می توان یک سئو کار حرفه ای و توانا شد. امیدواریم که با خواندن این مقاله راجع به مبانی سئو بیش از پیش آموخته باشید.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید