تولید محتوا برای تحول در علوم انسانی
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
تحول در علوم انسانی و برخی دلایل تحصیل در علوم انسانی
تحول در علوم انسانی مهمترین دغدغه این روزهای اندیشمندان حوزه علوم انسانی در کشور میباشد. در طی چند سال اخیر جدال طرفداران دو جریان علوم انسانی در کشور همیشه مورد توجه بودهاست. جریان اول جریان علوم انسانی مدرن و غربی میباشد و جریان دوم جریان تحول خواه، علوم انسانی اسلامی میباشد که سودای تحول در علوم انسانی را در سر دارد.
اما ممکن است چند سوال ایجاد شود. اول اینکه علوم انسانی مدرن چگونه ودر چه زمانی به ایران راه یافت؟ و دوم اینکه منشا تحول در علوم انسانی از چه زمانی و از کجا مطرح شد ؟ حال با هم با سفری در تاریخ به جستجوی جواب این سوالات و برخی دلایل تحصیل در علوم انسانی در جامعه کنونی میپردازیم پس اگر میخواهید در این زمینه اطلاعاتی بهدست آورید، تا آخر این مقاله با ما همراه باشید. اگر خودتان نیز بخواهید در این زمینه با کاهش هزینه تولید محتوا انجام دهید، پیشنهاد ما انتخاب سایت رایا مارکتینگ میباشد.
تحول خواهی در زمان قاجار، منشا پیدایش نظریه تحول در علوم انسانی
شاید آغاز ورود علوم انسانی (Humanities) مدرن به ایران را بتوان دستور عباس میرزای قجر برای ترجمه دو کتاب غربی در آغاز نهضت ترجمه در ایران دانست. در آن زمان بعد از گسیل شدن عده زیادی از دانشجویان به اروپا جریان روشنفکری ضد دینی شکل گرفت که مورد حمایت دربار قاجار بود. رفتارهای خاص و عجیب دربار قاجار برای تقلید از غرب و شکستهای تحقیرآمیز برابر روسیه باعث شد تا جریان تحول خواه مذهبی با محوریت میرزای شیرازی در داخل ایران شکل بگیرد که محور اندیشه آنان فقه اسلامی بود.
این جریان در تقابل جدی با جریان روشنفکر ضد دینی نشات گرفته از علوم انسانی مدرن بود.
تحول خواهی در آغاز قیام امام خمینی
بعد از دوره قاجار و در زمان پهلوی دوم، میتوان جریان حرکت امام خمینی (ره) در سال 1343 ه ش، در مبارزه با پهلوی را ادامه جریان تحول خواه مذهبی دانست. به عبارتی ایشان با طرح (تئوری اسلام در عمل) دنباله رو جریان تحول خواه مذهبی بودند. در واقع میتوان گفت قیام امام خمینی بستر مناسبی را ایجاد کرد تا جریان تحول خواهی مذهبی، رشد و پیشرفت کند و تا حدودی به بلوغ نظری برسد.
آغازی رسمی برای ایجاد تحول
در سال 1357 ه ش، بعد از آن که انقلاب اسلامی در ایران پیروز شد، انقلاب اسلامی خود را در برابر تمدن مدرن غرب دید. تمدنی که چند سال بعد با فروپاشی نظام کمونیستی یکه تاز جهان شده بود. این انقلاب نوپا که پای علوم انسانی مدرن و غربی را از زمان عباس میرازی قجر و نهضت ترجمه در جامعه اسلامی خود میدید، برای تحقق آرمان های خویش مجبور بود تا پای علوم انسانی مدرن را از کشور قطع کند.
برای این کار هر چند در داخل ایران جریانهای مرتبط با روشنفکری التقاطی و جبهه فکری مدرنیته اسلامی هم شکل گرفت اما قابل تامل ترین و قابل توجهترین جریان شکل گرفته جریان جبهه فکری تمدن اسلامی بود. این جریان را میتوان ادامه جریان تحول خواه مذهبی دانست.
جریان جبهه فکری تمدن اسلامی خواهان تحول در علوم انسانی بود و درگیری انقلاب اسلامی با مدرنیته را درگیری تاریخی جبهه حق و باطل میدانست و رجوع به وحی را با اهمیت ترین سرمایه انسان میدانست. معتقد بود که تنها هدایت خداوند و اولیای الهی میتواند زندگی دنیوی و اخروی انسان را تامین کند. این جریان معتقد است برای تحول در علوم انسانی و تولید علوم انسانی جدید باید به لایه های بنیادین دینی و معارف توجه کرد.
برخی دلایل تحصیل در علم انسانی در جامعه کنونی
دریافت آموزش علوم انسانی در کتابخانه نوشتن دروس بخش عمدهای از بیشتر رشتههای دانشگاهی است، اما جزء بزرگی از آموزش علوم انسانی است. همانطور که اقتصاد کشورها به عصر فراصنعتی ادامه می دهد، از اقتصادی که (عمدتاً) ارائه دهنده کالاها و محصولات است، به اقتصادی که عمدتاً خدمات (یعنی خدمات پیشرفته) ارائه میدهد، تبدیل میشود. جامعه مبتنی بر فناوری، اطلاعات و خدمات ارزش افزوده مانند حسابداری، کار حقوقی، مشاوره و مدیریت پول (از جمله موارد دیگر) است.
علوم انسانی داستانها، ایدهها و کلماتی هستند که به ما کمک میکنند زندگی و دنیای خود را معنا کنیم. علوم انسانی با نشان دادن اینکه دیگران چگونه زندگی کردهاند و در مورد زندگی فکر کردهاند، به ما کمک می کند تصمیم بگیریم چه چیزی در زندگی خودمان مهم است و چه کاری میتوانیم انجام دهیم تا آنها را بهتر کنیم.
مهارتهای ارتباطی بهتر
یکی از قانعکنندهترین دلیل آموزش علوم انسانی این است که مهارتهای ارتباطی نوشتاری (Written Communication Skills) را تقویت میکند. مهارتهای نوشتاری ناقص پیامدهای عمدهای دارد. وقتی فارغ التحصیل میشوید و شروع به کار میکنید، به خصوص اگر در یک محیط حرفهای کار میکنید، قرار است روزانه با سایر متخصصان ارتباط برقرار کنید. ارسال ایمیل، نوشتن یادداشت، ارائه گزارش کتبی به همکاران و مدیران. اگر نتوانید عقاید و افکار خود را بیان کنید و مهارتهای ارتباطی نوشتاری شما را بی کفایت و کم سواد نشان دهد، مردم نظرات خود را در مورد شما بر اساس آن شکل خواهند داد.
دروس علوم انسانی خواندن و نوشتن سنگین است و مقاله نویسی جزء اصلی کار درسی و یادگیری است. به شما این فرصت داده میشود که انتقادی بخوانید و بنویسید، و چشمهای آکادمیک و آموزش دیدهای کار شما را نقد و ارزیابی میکند، و شما را به یک ارتباط بهتر تبدیل میکند. اگر مایلید با هدف ظهور نویسنده و ارتباط دهنده بهتر وارد دورهای در علوم انسانی شوید، کارفرمایان توجه خواهند کرد.
درک بهتر تاریخ و جامعه
علوم انسانی همه چیز در مورد مطالعه جوامع بشری و فرهنگهای گذشته و حال است. اگر به شما این فرصت داده میشود که دورههای انتخابی را قبل و در حین تعیین حرفهای بگذرانید، نباید آن را رها کنید. در واقع، بسیاری از دانشگاهها از دانشآموزان میخواهند که دروس انتخابی علوم انسانی را قبل از تصمیمگیری در مورد رشته خود بگذرانند تا به اندازه کافی در معرض طیف وسیعی از فرصتهای آموزشی در دسترس قرار گیرند.
داشتن درک بهتر از تاریخ و جامعه و تحول در علوم انسانی به این معنی است که شما تصویر کلانتری از نحوه تبدیل شدن فرهنگ شما و کشور یا منطقهای که در آن زندگی میکنید دارید. این پتانسیل این را دارد که شما را به یک رای دهنده زیرکتر و آگاهتر، شهروندی متعهدتر و مسئولیت پذیرتر، و به طور کلی فردی فهمیدهتر و انسانیتر تبدیل کند. فرهنگ و اقتصاد جهانی ما مکانی پیچیده است که مملو از نکات ظریف مهم و حقایق است. ناآگاهی از همه اینها به معنای نگاه کمتر پیچیده به واقعیت، و توانایی کمتر برای مقاومت در برابر دروغ، توصیف نادرست، و اطلاعات نادرست است.
علوم انسانی همدلی را آموزش میدهد
در یک دنیای بیش از حد دیجیتالی و اغلب با تکنولوژی، میتوان به راحتی احساس کرد که مردم به آرامی یک ظرفیت انسانی اساسی را از دست میدهند: همدلی. اغلب بچههای امروزی در ایجاد قابلیتهای همدلی مناسب با سن خود شکست میخورند، زمان ناسالم خود را صرف تلفنهایشان میکنند و از انواع مکالمات و تعاملاتی که زمانی اجتماعی شدن در مدرسه ابتدایی و راهنمایی را تعریف میکردند اجتناب میکنند.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "تولید محتوا برای تحول در علوم انسانی" را نیز مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.
علوم انسانی درباره زندگی، تاریخ و تعامل انسان است. باور کنید یا نه، زمانی در تاریخ بشر وجود داشت که همه مردم با یکدیگر بودند و روابط انسانی نقطه کانونی زندگی روزمره بود. دوره فلسفه، ارتباطات یا تاریخ، نه تنها راهی عالی یرای ایجاد و بهبود مهارتهای نوشتاری و ارتباطی است، بلکه بینشی در مورد ماهیت انسان ارائه میکند، چرا شما و همنوعانتان اینگونه هستید، و برای یادآوری اخلاقیات ما. و تعهدات اخلاقی نسبت به یکدیگر و در کل نسبت به جامعه.
علوم انسانی تفکر انتقادی را آموزش میدهد
در دنیایی که پر از سوگیری، چرخش و اطلاعات نادرست است، تواناییهای انتقادی (Critical Thinking) ما دائماً به مرزهای خود کشیده میشوند. این روزها هر کسی میتواند هر چیزی را در اینترنت بگوید. پلتفرمهای رسانههای اجتماعی، که در معرض انگیزه و احساسات هستند، به منابع اصلی اخبار و اطلاعات برای بسیاری بهویژه جوانان بالغ تبدیل شدهاند. نوشتن دروس علوم انسانی می تواند به شما کمک کند تا مهارتهای تفکر انتقادی را در زندگی شخصی و حرفهای خود به کار ببرید.
وقتی تحصیلات علوم انسانی میگیرید، بیشتر برنامه درسی، در حالی که به موضوع یا رشته خاصی اختصاص دارد از شما میخواهد که استدلالها و نظرات را بسازید و به آنها پاسخ دهید. نکته این است که تفکر پذیرفته شده و خرد متعارف را به چالش بکشید و دیدگاه خود را در مورد تاریخ، رویدادهای جاری، امور انسانی و مسائل اخلاقی ارائه دهید. این یک مجموعه مهارت و نوعی تفکر و بحث است که اغلب در برخی از رشتههای فنیتر حذف میشود. علوم انسانی به شما میآموزد که با دنیا حرکت کنید و درگیر شوید.
سخن آخر
علوم انسانی به ما کمک میکند دیگران را از طریق زبان، تاریخ و فرهنگ آنها درک کنیم. آنها عدالت و برابری اجتماعی را تقویت میکنند. و نشان میدهند که مردم چگونه تلاش کردهاند تا جهان را از نظر اخلاقی، معنوی و فکری درک کنند. علوم انسانی همدلی را آموزش میدهد. علوم انسانی از روشهایی استفاده میکند که اساساً انتقادی یا نظری هستند و دارای یک عنصر تاریخی قابل توجه هستند. علوم انسانی شامل مطالعه زبانهای باستانی و جدید، ادبیات، فلسفه، تاریخ، باستان شناسی، مردم شناسی، جغرافیای انسانی، حقوق، دین و هنر است.
در صورتیکه قصد داشتهباشید در زمینه تحول در علوم انسانی تولید محتوا انجام دهید، به شما پیشنهاد میکنیم سایت رایا مارکتینگ را انتخاب کنید زیرا با داشتن نویسندگان متخصص، سفارش شما را با بیشترین کیفیت و در کمترین زمان ممکن تحویل خواهند داد.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.