تولید محتوا برای شغل یابی
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
مراحل شغل یابی و فواید آن
صنایع پایهای، بخش خدمات، خودروسازی و سایر بخشهای صنعتی و خدماتی کشور در حال حاضر، در رکود به سر میبرند. بسیاری از شرکتها دست به تعدیل نیرو زدهاند و آمار بیکاری به مرز نگران کنندهای رسیدهاست، در این حالت، آیا میتوان امیدوار بود که شخصی بتواند در یک شغل جدید وارد شود و یا بتواند شغل فعلی خود را عوض کند و به فکر شغل یابی باشد در حالی که انتظارات روحی و مالی او نیز در نظر گرفته شود؟
اگر میخواهید بدانید فواید شغل یابی چیست؟ و چگونه میتوانید بهترین شغل را پیدا کنید؟ پس تا آخر مقاله همراه ما باشید تا به پاسخ این سوالات برسید.
فواید شغل یابی چیست؟
شروع یک شغل جدید، میتواند شروع یک زندگی جدید شود. اگر سازمانی اهداف متعالی داشتهباشد، این برای افرادی که در فکر شغل یابی و در پی یافتن شغل ایدهآل خود هستند، بسیار آینده ساز خواهد بود، اما چطور میتوانیم در جایی استخدام شویم که بتوانیم به توسعه فردی و اهداف مالی خود برسیم؟
نباید فراموش کرد که بسیاری از افرادی که در حال حاضر در پی یافتن کار و شغل یابی (Finding job) هستند، تازه فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند که با مدارک کارشناسی ارشد یا دکترا، سابقه انجام هیچ گونه فعالیتی نداشتهاند. نداشتن سابقه به معنای عدم شناخت محیط کار، روبرو نشدن با چالشهای شغلی و آبدیده نشدن در امور است. به صرف داشتن دانش نمیتوانید در شغل یابی موفق عمل کنید. اگر دانشجو هستید کار کنید و به پولی که در ازای آن دریافت میکنید نگاه نکنید. کار کردن باعث میشود که تمرکز شما در خواندن نیز افزایش پیدا کند و حس مفید بودن پیدا کنید.
از موارد کلیدی یافتن شغل دلخواه، داشتن سبدی از توانمندیهاست. اخیرا با فردی مصاحبه شغلی میکردم که خواستار استخدام در بخش بازرگانی داخلی شرکت بود، اما به زبان انگلیسی مسلط نبود! و حتی قول داد که در صورت استخدام در کمتر از یک سال، به زبان مسلط شود! اگر طبق علاقمندیها و شایستگیهایتان، در شغل یابی به شغل خاصی فکر میکنید تحقیق کنید که این شغل چه شایستگیهایی نیاز دارد؟ شایستگیهای کلیدی حول این شغل چیست؟ وارد شدن به یک شغل بدون داشتن توانمندیهای اولیه، مثل این است که عاشق پزشکی باشید ولی با دیدن خون از حال بروید!
فردی که به دنبال شغل یابی و فعالیت در بورس است، باید توان و حوصله آنالیز و تحلیلهای نماد مختلف شرکتها را برای ساعات طولانی داشتهباشد. کسی که دوست دارد مربی تیمهای ورزشی باشد، باید توانایی گذراندن مسافرتهای طولانی، انگیزه دادن به ورزشکار و برنامه ریزی ورزشی را داشتهباشد. کسی که خواهان فعالیت در بازار سنتی را دارد، باید از روز اول شروع به انجام پیش پا افتادهترین کارها نظیر حمل و نقل اجناس در محدوده بازار، نظافت دفتر یا فروشگاه، سرشماری از انبار... را داشتهباشد و توقع نداشتهباشد که کسی به خاطر این کارها از او تشکر کند.
پس دنبال شغل مناسب خود در دایره شایستگیهای خود باشید، عاشق شغل خود باشید، تا حرفهتان عاشق شما شود.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "فروش محتوا چیست و چطور میتوان از آن کسب درآمد کرد؟" را مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.
چگونه میتوانید بهترین شغل را پیدا کنید؟
1. اهداف شغلی خود را بشناسید.
ابتدا مشخص کنید که چه نوع شغلی را میخواهید. این امر به ویژه برای افرادی که برای اولین بار به کار وارد میشوند یا شغل خود را تغییر میدهند بسیار مهم است. از خانواده، استادان، مربی شغلی یا همکاران سابق توصیههایی بگیرید. اطمینان حاصل کنید که هدفی واضح و واقع بینانه دارید، نحوه برنامه ریزی برای رسیدن به آن را تعیین کنید و توجه داشتهباشید که چه شرایطی را برای آن مسیر حرفهای واجد شرایط میکند.
2. از قبل برنامه ریزی کنید.
خود و برنامه خود را سازماندهی کنید تا کارها را با کارایی بیشتری جستجو کنید. مشخص کنید که چند ساعت در روز یا چه روزهای هفته را به شغل اختصاص میدهید. از به روز بودن رزومه اطمینان حاصل کنید. اگر برای ایجاد این موارد به کمک نیاز دارید، الگوها یا نمونهها را به صورت آنلاین (Online) جستجو کنید.
نمایه خود را در وبسایتهای (Website) شبکه حرفهای ایجاد یا به روز کنید و یک صفحه گسترده ایجاد کنید تا مشاغل مورد درخواست خود و مصاحبههای دریافت شده را یادداشت کنید. همچنین ممکن است یک حساب ایمیل حرفهای راه اندازی کنید تا پیام های جستجوی شغل خود را از پیام های شخصی خود جدا و سازماندهی کنید. انجام این مراحل قبل از شروع جستجوی شغل میتواند روند کار را سریعتر و آسانتر کند.
3. از رزومه کمک بگیرید.
از یکی از دوستان، اعضای خانواده، همکار، مشاور شغلی یا سایر افراد حرفه ای بخواهید که اشتباهات رزومه شما را برای تصحیح کنند و همچنین به شما مشاوره دهند. برخی از افراد جویای کار حتی برای صرفه جویی در وقت رزومه خودکار با یک سرویس یا منبع حرفهای نوشتن رزومه (Resume) را انتخاب میکنند.
4. از تمام منابع کاریابی استفاده کنید.
به جای اینکه خود را به جستجوی آنلاین محدود کنید، از همه گزینههای جستجوی کار استفاده کنید. این ممکن است شامل تماس با شرکتها یا استخدام مدیران به صورت حضوری، حضور در نمایشگاههای شغلی، جستجوی رسانههای اجتماعی یا استفاده از خدمات مشاوره شغلی باشد. از موتورهای جستجوی شغل برای یافتن فرصتهای شغلی در تابلوهای کاریابی، وبسایتهای شرکت، انجمنهای حرفهای و موارد دیگر استفاده کنید.
5. درمورد شرکتهای موردنظر تحقیق کنید.
با یافتن لیست های شغلی مورد علاقه خود، قبل از اقدام در مورد شرکتهای استخدام کننده تحقیق کنید. این میتواند اطلاعاتی راجع به فرهنگ شرکت، مزایا و محدوده حقوق، محصولات و خدمات و محیط کار آنها به شما ارائه دهد. تحقیقات شما به شما میگوید که آیا میخواهید یا صلاحیت کار در آن شرکت را دارید. همچنین به شما اطلاعات ارزشمندی میدهد که میتوانید در نامه جلد یا مصاحبه خود به آنها مراجعه کنید.
6. با اطمینان اقدام کنید.
برای مشاغل مورد علاقه خود اقدام کنید حتی اگر فقط برخی از شرایط آنها را داشتهباشید. بسته به موقعیت، کارفرمایان ممکن است افراد با انگیزهای را که به سرعت یاد میگیرند استخدام کنند و به آنها آموزش مهارت در محل کار بدهند. اگر بخشی از شرایط شغلی را کسب کردید اما معتقد هستید که هنوز هم میتوانید در آن نقش موفق شوید، اقدام کنید. نمونههایی از اخلاق کاری و توانایی یادگیری مهارتهای جدید را در رزومه خود بگنجانید. بر چگونگی مطابقت اهداف شما با اهداف شرکت تأکید کنید.
7. مرتبا اطلاع رسانی کنید.
با مردم در ارتباط باشید و بهصورت حرفهای از طریق آنلاین و حضوری ایجاد ارتباط کنید. در سمینارها، رویدادهای اجتماعی یا قرارها با مردم مکالمه کنید. به آنها مطرح کنید که دنبال کار میگردید یا قصد دارید در یک صنعت خاص شغل کسب کنید. آنها ممکن است مشاورهای به شما بدهند که میتواند به شما در جستجوی کار کمک کننده باشد. همچنین ممکن است فرصتهای شغلی بدون لیست را کشف کنید یا افراد برای فرصتهای آینده به شما توصیه کنند.
8. نمونههایی از مهارتهای خود را شناسایی کنید.
مردم تمایل دارند داستانها و مثالهای جذاب را در لیست واقعیات به خاطر بسپارند. با شناسایی تجربیات یا موفقیتهای شخصی که مهارتهای مورد نیاز برای یک کار خاص را برجسته میکند، از قبل برنامه ریزی کنید. این موارد را به نامه خود اضافه کنید و از آنها در فرصتهای شبکه یا مصاحبههای شغلی استفاده کنید..
9. برای مصاحبه آماده شوید.
درباره سوالات رایج مصاحبه (Interview) تحقیق کنید، برای آنها پاسخ ایجاد کنید و آنها را قبل از دعوت به مصاحبه تمرین کنید. از یک دوست یا یک تماس حرفهای بخواهید که با شما مصاحبه عملی کند. اگر از آمادگی بالایی برخوردار باشید، هنگام مصاحبه بعدی اعتماد به نفس و راحتی بیشتری خواهید داشت.
10. پیگیری کنید.
بلافاصله پس از مصاحبه شغلی، یک یادداشت تشکر برای مدیر استخدام ارسال کنید. اگر بعد از یک هفته از آنها خبری دریافت نکردید، با یک تماس تلفنی یا یک ایمیل پیگیری کنید. هنگام انجام این کار، هیجان و علاقه خود را به کار نشان دهید. در حالی که منتظر پاسخ هستید، به جستجوی کارهایی بپردازید که برای شما جالب است.
11. مهارتهای خود را گسترش دهید.
اگر به تازگی وارد نیروی کار شدهاید یا کار جدیدی را شروع میکنید، ممکن است برای کسب شغل به آموزش یا تجربه بیشتری نیاز داشتهباشید. ضمن درخواست کار، دوره کارآموزی یا داوطلب شدن در سازمانی را در صنعت مورد نظر خود در نظر بگیرید. از این فرصتها برای گسترش شبکه مخاطبین خود یا پیشرفت در موقعیتی تمام وقت استفاده کنید.
شما همچنین میتوانید دورههای آنلاین بگذرانید یا در کارگاههای آموزشی شرکت کنید تا مهارتهای خاصی ایجاد کنید یا فن آوریها و فرآیندهای مربوط به صنعت خود را بیاموزید. با کسب تجربه یا موفقیت بیشتر رزومه خود را به روز کنید.
سخن آخر
وجود اختلاف میان یافتن شغل و یافتن بهترین شغل برای شما اغلب یک روش کاملاً مشخص را در پیش میگیرد. شناسایی چگونگی مطابقت اهداف و نیازهای شخصی شما با یک فرصت شغلی خاص کار سادهای نیست. اما ترسیم یک سری عوامل هنگام جستجوی شغلی مناسب برای شما ضروری است.
امیدواریم توانستهباشیم اطلاعاتی در مورد چگونگی پیدا کردن شغل مورد علاقهتان را ارائه کنیم. در صورتیکه تمایل داشتهباشید در زمینه شغل یابی تولید محتوا انجام دهید، پیشنهاد ما سایت رایامارکتینگ است تا بهترین کار را با رعایت اصول سئو و حفظ کیفیت تحویل بگیرید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.