تولید محتوا برای واردات خودرو
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
نکات مربوط به واردات خودرو چیست؟
واردات خودرو در کشورهای در حال توسعه و یا کمتر توسعه یافته یکی از مهمترین کالاهای وارداتی محسوب میشود. بخش قابل توجهی از بودجه یک کشور ممکن است صرف خودرو شود. بدلیل سودآور بودن بازار وارادات خودرو دولتها به سختی در برابر آن مقاومت میکنند. در این میان کشور ایران نیز از این موضوع مستثنا نیست و واردات خودرو همواره یک چالش بزرگ برای دولت بوده است. چند سالی است که ورود خودروهای گران قیمت مورد انتقاد بسیاری از دولتمردان و مردم عادی قرار گرفتهاست ولی با این وجود هیچگونه اقدامی مقابل آن یا صورت نگرفته است یا بسیار ناچیز بودهاست.
اگر میخواهید بدانید واردات خودرو در ایران چگونه است؟ و نکاتی که قبل از واردات خودرو بهتر است بدانید چیست؟ تا آخر این مقاله با ما همراه باشید تا در این زمینه اطلاعاتی به شما ارائه کنیم. در صورتیکه خودتان نیز بخواهید در این زمینه با کاهش هزینه تولید محتوا انجام دهید، پیشنهاد ما انتخاب سایت رایا مارکتینگ میباشد.
واردات خودرو در ایران چگونه است؟
دولت بخشهای مختلفی از کشور را به منظور بهبود وضعیت، جذب سرمایه گذاری خارجی و کمک به رشد آنها، مناطق آزاد تجاری اعلام کردهاست ولی تنها چیزی که در این مناطق به چشم میخورد واردات خودروهای لوکس و گران قیمت است و مردم عادی این مناطق عملا فقط تماشاچی این خودروهای گران قیمت هستند. بدون شک دلالهای واردات خودرو از هر فضایی برای ادامه کسب و کار پر درآمد استفاده خواهند کرد و بسادگی از بازار مناسب آن در کشور چشم پوشی نخواهند کرد.
ورود این ماشینهای گران قیمت صنعت خودروسازی را در ایران بیش از پیش به حالت رکود فرو برده و خواهد برد بهطوریکه صنعت خودروسازی کشور که توانایی رقابت با خودروهای خارجی را ندارد در صورتی که بخواهد قیمتها را پایین نگه دارد مجبور به عقب نشینی در برابر آنها خواهد شد و راه را بیش از پیش برای ورود خودروهای خارجی باز خواهد کرد.
از طرف دیگر، ایران با وجود قیمتهای پایین پیشنهادی خود، به دلیل نداشتن برخی از استانداردها، نتوانسته بازار مناسبی در کشورهای همسایه خود در زمینه خودروسازی فراهم کند و بتواند با صادرات خودرو این صنعت را پویا و قابل رقابت با سایر کشورهای منطقه نگه دارد.
دولت در زمینهی جلوگیری از واردات بیرویهی خودرو اقدامات بسیاری را انجام دادهاست به عنوان مثال یارانهی واردات خوردو (Car Import) را به مقدار زیادی کاهش دادهاست و موانع بسیار زیادی بر سر راه آن قرار دادهاست ولی جلوگیری از وارادات خودرو علاوه بر ارادهی ملی نیاز به یک اقتصاد سالم است زیرا زنجیرهای چرخ اقتصاد به هم پیوسته هستند و تنها با چند بخشنامه نمیتوان وارادات خودروها را متوقف کرد. بخشنامههایی که استثناهای زیادی دارد و افراد و ارگانهای دولتی و غیردولتی بسیاری را که دارای نفوذ و قدرت هستند ملزم به پیروی از آنها نمیکند.
نکاتی که قبل از واردات خودرو بهتر است بدانید
واردات خودرو از خارج از کشور بسیار پیچیدهتر از برداشتن تلفن، ثبت سفارش و انتظار برای رسیدن کالا است. موارد زیادی وجود دارد که باید قبل از اقدام و انجام اولین سفارش واردات در نظر گرفته شود.
ما 11 نکته برای کمک به شما در تصمیم گیری در مورد جذابیت قیمتهای ارزانتر یا محصولات بهتر از خارج از کشور ایده خوبی را ارائه دادهایم که در نگاه اول به نظر میرسد:
1. آیا کالایی که می خواهید وارد کنید بازار محلی دارد؟
قبل از شروع واردات کالا برای فروش مجدد، باید اطمینان حاصل کنید که تقاضای کافی در بازار محلی شما وجود دارد. مشتریان بالقوه خود را شناسایی کرده و یک نظرسنجی انجام دهید تا در مورد سودآوری واردات بدانید. اگر تقاضای محدودی وجود داشته باشد، اگر روی انبوهی از خودرو که قادر به فروش آن نیستید پایبند باشید، در معامله ضرر میکنید.
2. آیا از نظر قانونی قادر به وارد کردن این موارد به کشورهستید؟
قبل از اینکه وقت، تلاش یا پول خود را برای تحقیقات بیشتر صرف کنید، باید مطمئن شوید که اجازه دارید خودروهایی را که قصد دارید به کشور وارد کنید. برای مواردی که میتوانید وارد کنید محدودیتهای زیادی وجود دارد.
3. هزینههای واردات
شما باید قبل از ثبت سفارش در یک شرکت خارج از کشور، از تمام هزینههایی که باید پرداخت کنید مطلع شوید. این هزینهها ممکن است موارد زیر را دربر بگیرند:
4. آیا واقعاً واردات مقرون به صرفه است؟
هنگامی که ایده هزینه نهایی واردات خودرو را بهدست آوردید، میتوانید بررسی کنید که آیا واردات گزینه مقرون به صرفهای برای تجارت (Business) شما است. هزینههای اضافی زیادی وجود دارد که شما باید بیش از هزینه هر واحد از کارخانه خارج از کشور بپردازید، و این میتواند اضافه شود. شما میخواهید پس از در نظر گرفتن تمام این هزینهها، بازده مناسبی از سرمایه خود داشته باشید.
5. آیا توانایی واردات دارید؟
مهم است که اطمینان حاصل کنید که توانایی تأمین هزینه واردات را دارید. واردات به دو دلیل هزینه نقدی زیادی دارد. اولین مورد این است که با توجه به هزینههای بالای حمل و نقل، انجام چند سفارش بزرگتر به جای تعداد سفارشات کوچکتر، مقرون به صرفهتر است. بنابراین سفارشات واردات غالباً زیاد و در نتیجه گران هستند.
6. خطرات واردات
خطرات مرتبط با واردات بیشتر از خرید محلی است و برای مدیریت موثر آنها باید از این موارد آگاه باشید. اینها شامل کیفیت و نگرانیهای تحویل است.
7. رسیدگی به نوسانات نرخ ارز
نوسانات نرخ ارز خطر احتمالی دیگری است که میتوانید به عنوان وارد کننده در معرض آن قرار بگیرید. شما احتمالاً خودروهایی را با قیمت ارز خارجی خریداری میکنید، که به این معنی است که نوسان نرخ ارز میتواند روی مبلغ نهایی که در آخر پرداخت میکنید تأثیر بگذارد. این نرخ میتواند به نفع شما یا ضرر شما حرکت کند.
8. انتخاب یک تامین کننده قابل اعتماد در خارج از کشور
ارزانترین تامین کننده لزوما بهترین تأمین کننده برای واردات خودرو نیست. یافتن یک تامین کننده معتبر از اهمیت بیشتری برخوردار است. شما میخواهید تأمین کنندهای پیدا کنید که بهطور منطقی مطمئن باشید.
شما با تأمین کننده خود نقاط تماس زیادی خواهید داشت (حضوری، از طریق ایمیل، تلفن، نمابر و ...) بنابراین به دنبال شخصی باشید که دوست دارید و به او اعتماد دارید. همچنین ترجیح داده میشود که این رابطه با کلیه مدیریت ارشد تامین کننده نیز داشته باشید. این امر به اطمینان از تعهد شرکت در برنامه واردات کمک میکند.
9. معامله با تأمین کنندگان خارج از کشور
معامله با تأمین کنندگان در یک کشور خارجی اغلب شامل یک منحنی یادگیری شیب دار است. ممکن است شما با افرادی روبرو باشید که به زبان یکسانی با شما صحبت نمیکنند و فرهنگ و ارزشهای آنها با شما متفاوت است. پتانسیل سوء تفاهم و ارتباط نادرست بسیار بیشتر از کار با تهیه کنندگان محلی است.
10. شرایط تجارت و شرایط گمرکی
قبل از اینکه سفارش واردات را امضا کنید، باید شرایط تجاری را که توسط واردکنندگان و صادرکنندگان استفاده میشود، درک کنید و باید مطمئن باشید که درک هر دو طرف از این شرایط یکسان است.
11. یک برنامه پرداخت مناسب خودتان تهیه کنید
یک بانکدار بین المللی باتجربه میتواند به شما در تأمین مالی فروش واردات، راهنمایی شما در پرداخت کمک کند یا حتی قبل از معامله از بازار جدید خارج از کشور، در مورد عوامل خطر به شما مشاوره میدهد. نکته آخر اینکه شما یک برنامه پرداخت میخواهید که متناسب با جریان نقدی شما باشد.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "تولید محتوا برای خودروهای ایرانی" را مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.
مراحل بعدی واردات خودرو
کارهای بعدی باید شامل موارد زیر باشد:
مشخص کنید که برای محصولی که قصد دارید وارد کنید تقاضای پایداری وجود دارد و میتوانید کالای مورد نظر را به صورت قانونی به کشور وارد کرده و با سود مناسب آن را بفروشید.
لیستی از تأمین کنندگان معتبر تهیه کنید و از آنها بپرسید که آیا آنها ظرفیت و تجهیزات لازم برای تأمین نیازهای وارداتی شما را دارند. یک لیست کوتاه تهیه کنید و از آنها بخواهید در صورت لزوم نمونههای مورد نظر شما را ارائه دهند.
در مورد شرایط تجارت مذاکره کنید تا از شما در برابر عدم تحویل کالا، تحویل بعدی یا کالاهایی که آزمایش کنترل کیفیت ندارند، محافظت کنید. اگر این مورد برای تجارت شما حیاتی است، در صورت نیاز به یک تهیه کننده پشتیبان تهیه کنید.
سخن آخر
هر کشوری مقررات و رویههای واردات خودرو را دارند. همیشه عاقلانه است که از مقامات محلی خود دریابید دقیقاً چه استانداردهایی باید رعایت شود. توجه داشته باشید؛ هر گمرکی شما را ملزم به تهیه بارنامه، فاکتور و گواهی صادرات میکند. مدارک دیگری ممکن است لازم باشد، بنابراین قبل از سفارش باید از مقامات محلی سوال کنید و تکالیف خود را انجام دهید.
در صورتیکه قصد داشتهباشی در زمینه واردات خودرو تولید محتوا انجام دهید، به شما پیشنهاد میکنیم سایت رایامارکتینگ را انتخاب کنید زیرا با داشتن نویسندگان متخصص، سفارش شما را با حفظ کیفیت و رعایت اصول سئو تحویل خواهند داد.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.